- 8 Temmuz 2015
- 35.895
- 70.762
- 3.893
ISTE HEYCAN ISTE DEADLINE DAY
yine birileri ifbli şeaapıyo gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ISTE HEYCAN ISTE DEADLINE DAY
GedsonSon dakikalarda bir sürpriz için ugrasiliyor Burak elmas 2 gündür uyumadı
Via Murhan Can Saydek
Yok gelmişti.Andone'yi kapa bildirdiğimizde adam İstanbul'a gelmemişti sanki
Elektronik imza ile mümkün mü @Keramettin TANRIVERDİ ?
Yerli olarak kimleri oynatmayı düşünüyorsun?Gustavo-Diawara orta sahası kurup
Morutan-Cicaldau ya ileride serbestlik sağlayabilirsin, cicaldau-morutan orta sahada acayip rahatlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamlar fırsat transferi yapmış desenevaybe demek başkan az uğraşsa nerdeyse herifler bize para vereceklermiş
Andone'yi kapa bildirdiğimizde adam İstanbul'a gelmemişti sanki
Elektronik imza ile mümkün mü @Keramettin TANRIVERDİ ?

Son dakikalarda bir sürpriz için ugrasiliyor Burak elmas 2 gündür uyumadı
Via Murhan Can Saydek
Evet onu soruyorum. Yeni düştük buralara iş yoğunluğundan.Diğeri derken Gustavo mu? Ondan bahsediyorsan indi bile İstanbul'a![]()
Çift oynayacağını sanmıyorum, net bir b2b alabilseydik bence üç 8 ile oynamayı planlıyordu hoca. Diawara pas konusunda iyi bir oyuncudur, dün de yazdım benim çok sevdiğim ve yıllardır takip ettiğim bir isim. Kesici olduğu kadar top dağıtmada da iyidir ama 8 numaradan ince paslar, yumuşak dokunuşlar bekliyorsanız onları yapamaz. Diawara'nın olmuşu, üst versiyonu Ndidi, oyun tarzı nispeten onu andırıyor izlerken. Bakalım, rotasyon için bile çok güzel olur. Uzun bir lig, Avrupa falan derken sayıca orta sahada fazla olmak güzel olur.Assunçao kariyerinde 2 defa merkezde oynamış diawara da 8 bana merkezde oynayamazlar gibi geliyor birbirlerinin alternatifleri olurlar ya da fatih terim çift ön liberoya geçer o zamanda hücum da birşey üretemeyiz.
Yerli olarak kimleri oynatmayı düşünüyorsun?
Kerem Halil ve Ömer bayram üçlüsü 11 başlamak zorunda kalacaklar bu dediğin yoldan gidersen.
Düşündüm de olabilir aslında.
Elektronik imza mümkün değil sanırım bizim ligde,doğru mu adminim?Yok gelmişti.
ve başkan, başkan yardımcısı ve 2. başkan olarak kendisi futbolcuyla formayı tutardı imza törenindeTransferi Albayrak yönetimi yapsa Elneny 2.5 milyondan 4 yillik sözlesmeye imza atmisti. Orta saha alacagiz diye panik transferi adi altinda tüm operasyonu sabote edecek bir oyuncuyu transfer etmedikleri iyi oldu.
İndi indi, sorunsuz geldi. ♥Evet onu soruyorum. Yeni düştük buralara iş yoğunluğundan.![]()
Evet TFF ve çağ dışı adetleri.Elektronik imza mümkün değil sanırım bizim ligde,doğru mu adminim?
ve başkan, başkan yardımcısı ve 2. başkan olarak kendisi futbolcuyla formayı tutardı imza töreninde