Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seriye çok benzemiyor, fernando reges genç versiyonu diyorlar .

Oyuncu girişim eğrisinin çok başında aslında biz nasıl üzerine titrersek o yönde ilerleyebilir.

•quod erat demonstrandum•
Seri'nin Nice dönemi ile bizdeki hali de birbirine benzemiyor abi :D

20 gol katkı verdiği sezon var o dönem.

yerliyi kaleden yana kullanmak yalan oldu baya dezavantaj olacak bizim için ligde

Seriye çok benzemiyor, fernando reges genç versiyonu diyorlar .

Oyuncu girişim eğrisinin çok başında aslında biz nasıl üzerine titrersek o yönde ilerleyebilir.

Bugün Sporting maçına baktım ben direkt Seri canlandı gözümde.

Reges çok zeki bir adamdı ve topu alacağına inandığında rakibe ve topa sert olabiliyordu.

Bu genco pek sert değil daha sakin kalıyor benimde aklıma son zamanlarda izlediğim Seri geldi direkt.

Pozisyon alması falan Reges'e benzer diyebiliriz ama top ayağındayken hareketleri bana direkt Seri'yi andırdı.

Yahu bu taylani kimle kiyaslasalar hep çok iyi çıkıyor bu adamı neden kotuluyoruz anlamak mümkün değil
Taylan kötü değil zaten, şu an formunu yükseltemedi; yakın zamanda ameliyat geçirmiş olduğu için de doğaldır...

Eski bir 10 numara olarak, 6 yerine 8 pozisyonunda daha verimli olacağını umuyorum. Hem gerektiğinde Assuncao' yu yedekleyecek, hem de 8 rotasyonuna katılacak. Epey süre alacağını tahmin ediyorum. İki transfer yapıldı diye eldeki oyuncuyu yerin dibine batırmak cehaletin yansımasıdır...

şimdi bu gustavo sakatlık yaşıyor galiba,peki nasıl bi sakatlıktır ne kadar sürede dönebilir oynayabilir fikri olan var mı?

Seri'nin Nice dönemi ile bizdeki hali de birbirine benzemiyor abi :D

20 gol katkı verdiği sezon var o dönem.

Ya bazı oyuncuların 25 yaş sonrası olgunluk döneminde evrimi çok farklı ilerliyor.

Misal Ayhan , Burak yılmaz, feghouli

Bu biraz da fiziksel durum ile alakalı oyuncu vücudunun yapabilecekleri çerçevesinde kendine farklı bir pozisyon seçebiliyor kimisi de yeteneklerini geç keşfediyor Burak da olduğu gibi.

Seri için çok bir şey söyleyemem gençlik dönemini hiç bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt