Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman tff lisans sayfası varsa orayı takip etmek lazımBelli tutarın altındakilere KAP yapmayacağız demişlerdi ya.....
Yok renktaş açıklıyorlar ama tutarı yazmıyorlar. Kap gelmesi lazım yaniBelli tutarın altındakilere KAP yapmayacağız demişlerdi ya.....
Seri'nin Nice dönemi ile bizdeki hali de birbirine benzemiyor abiSeriye çok benzemiyor, fernando reges genç versiyonu diyorlar .
Oyuncu girişim eğrisinin çok başında aslında biz nasıl üzerine titrersek o yönde ilerleyebilir.
•quod erat demonstrandum•
Kap yapacağız mecburi o ama fiyat yazmayacagizBelli tutarın altındakilere KAP yapmayacağız demişlerdi ya.....
Bugün Sporting maçına baktım ben direkt Seri canlandı gözümde.Seriye çok benzemiyor, fernando reges genç versiyonu diyorlar .
Oyuncu girişim eğrisinin çok başında aslında biz nasıl üzerine titrersek o yönde ilerleyebilir.
•quod erat demonstrandum•
lan bu assunçao saçları kısa kesse muhammed ali'nin gençliği bildiğin.
inşallah tipinin benzediği kadar azmi ve yeteneği de benziyodur. büyük bir mohamed ali hayranı olarak direk kanım kaynadı çocuğa.
targetscouting.com
footballbh.net
ben kısmetse bu bi saat içinde bekliyorum açıkçası.heranda olabilir bi saat sonrada olabilir.tahminim o yönde.ALLAH bilir tabii gerçeğiKapta çalışan nöbetçi personel bugün işi asmış. Açıklama yarına kalmış.
Şöyle bir tweet atsam kaç kişi yer acaba?
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan kötü değil zaten, şu an formunu yükseltemedi; yakın zamanda ameliyat geçirmiş olduğu için de doğaldır...Yahu bu taylani kimle kiyaslasalar hep çok iyi çıkıyor bu adamı neden kotuluyoruz anlamak mümkün değil
Seri'nin Nice dönemi ile bizdeki hali de birbirine benzemiyor abi
20 gol katkı verdiği sezon var o dönem.