Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Famalicão play in a 4-1-4-1 formation and like to play a medium-high defensive line, trying to not allow the opposition to come close to Famalicão’s goal.
In possession, they like to build-up patiently but they sometimes choose for a more direct approach as well.

Hiç yabancılık çekmez takım-taktık açıdan, çünkü Terim'de 4141 ve medium/High pressing çizgisi yapıyoruz/deniyoruz.
Arkadan pas oyunu ile çıkma vs..

The 20-year-old makes the right choice very often and almost never gets his pass wrong on his own half. When he is being put under pressure (...)

Baskı altında topu kaybetmiyor (Taylan sana bakıyorum) ve arkadan oyun kurmada başarılı oluyor.
İşte tam bize lazım kabiliyet!

On the ball, his acceleration is good.

İşte bunu sevdim :-) Dribling hızı gayet iyiymiş.

Daha fazla analize girmeden....
Uzun lafın kısası Çok başarılı bir Transfer.

Tek "-" yönetimin geç kalması.

Bu arads Josef fenere ilk geldiğinde yumuşak bir adamdı ve ofansif oynatıyordu Vitor. Bayağı da gol atmıştı o sezon.

Sonra zamanla geride oynamaya evirdiler.

Porto'da Fernando'nun yedeği olduğu dönemde de yumuşak diye Brezilya'ya geri gönderdikleri söyleniyordu.

Demek istediğim Assuncao da belki zamanla farklı bir tarza evrilebilir.
O iş biraz fizikle alakalı bence. Fiziği oturdukça ve güçlendikçe o yumuşaklığı üstünden atacaktır diye düşünüyorum. Ciddi bir sarı kart sayısı vardı yanlış hatırlamıyorsam yumuşak oyuncu o kadar sarı kart görmez bence.

Assuncao ile ilgili tek sıkıntı fiziksel olacak gibi görünüuor, onun dışında özellikleri güzel. Aslında fiziksellikte gelişirse çok iyi oyuncu olacak ama işte burada fiziksel yönü nasıl gelişir bu soru işareti. Bu konuda ayaktenisiyle gelişimini sağlayacaz artık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sene aşırı agresif olmalıyız artık taraftar o agresifliği mutlaka takıma aşılamalı,agresiflik derken marcao gibi kendini sinir harbine kaybettiren şekilde değil.açlık şampiyonluk açlığı agresifliği başarı elde etme amaçlı agresiflik.taraftar bu oyuncuların yani bu gençlerin defosunu kapatma görevine soyunması lazım.

bu gençler defolarnı anca taraftarla bütünleşerek kapar,defo dediğim tecrübe konusunda eksiklikleri elbet olacaktır.öyle bi itici güç olmalıki taraftar içerdeki maçlar rakiplere zulümden beter olmalı.artık bize karşı oynayacak hiç bi rakip kesinlikle ama kesinlikle kafasında ben burdan çıkamam demeli .

kısacası söz bugünden sonra sadece ve sadece taraftarındır artık.üstüne düşeni yaparsa oyuncularda yapar ALLAHın izniyle.

Assuncao ile ilgili tek sıkıntı fiziksel olacak gibi görünüuor, onun dışında özellikleri güzel. Aslında fiziksellikte gelişirse çok iyi oyuncu olacak ama işte burada fiziksel yönü nasıl gelişir bu soru işareti. Bu konuda ayaktenisiyle gelişimini sağlayacaz artık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence fiziği henüz tam oturmamış. İyi bir bireysel programla kas kütlesi biraz daha artabilir.

Evet arkadaşlar size 14 tane maymun iqlu adam buldum
IMG_20210908_211553.webp

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elmas yönetimi sınıfı geçti sıra hocada bakalım elinde koskocaman bir cevher yatıyor göstersin marifetini artık hocada

Muslera
Boey Nelsson Marcao Pwa
Gustavo
Berkan Cicaldau
Morutan Halil Barış

Devre arası da
İrfancan
Gedson
Yapıp önümüze bakalım

Bu babel hiyarini takipten cikin, ilgi manyagina en buyuk darbeyi vurmus oluruz. 766binden 763bine dustu. Devam herkes ciksin talipten

Hiç takip etmemiştim ama takibe alıp tekrar geri çıktım ipne kudursun

•quod erat demonstrandum•

Muslera
Sacha - Nelsson - Marcao - PvA
Gustavo - Berkan
Morutan - Cica - Kerem
Halil

gibi muhtemel 11miz
morutan ,halil ve kerem 3 tane hareketli hücum oyuncusu arkalarında cica Allah rakip defans oyuncularına acısın Çünkü biz acımayacağız

Beyler Uefaya yetiştirebilir miydik belki yetiştirebilirdik ama öyle ya da böyle çok potansiyelli,genç, aç,dinamik bir kadro kuruldu. Bize düşen ne olursa olsun desteklemek. Doğru yoldayız ama bize de çok büyük pay düşüyor. Bu sene şampiyon olamasakta iyi futbol tek beklentimiz olmalı.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu limitler elimizi kolumuzu çok bağlıyor maalesef yoksa 3.04 tane transferi ardarda açıkladık ayın 2’sinde

•quod erat demonstrandum•

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt