Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptanımız Luyindama da olabilir bence Standart Liege de neredeyse şehirin lideri gibiymiş adam herkes çok seviyormuş bizim takımda da kimse yan gözle bakamaz Kerem filan sıkıyorsa elini kolunu sallasın katlayıp dürer bir anda. Saygı duyulası bir insan.

Bu arada bu soktumun ffp için geçen sezon 100 bin euroların hesabını yapıyorduk. Bu kuşların hala anlaşması yok muydu? 10 milyon euro içerde gözüküyor ki bu sadece gözüken kısım.

Bugün bir arkadaşımız yazmıştı ben de tekrardan belirtmek istedim. Gustavo transferine çoğu arkadaşımız gibi ben de çok sevindim. Dönem başından beri de transfer politikamızı desteklediğimi ve doğru bulduğumu da birçok mesajımda yazdım.

Esas değinmek istediğim nokta -inşallah öyle olmaz tabi- fakat TS ve Lazio maçlarının olumsuz skorlarla bitmesi durumunda bu transfer politikasını destekleyen arkadaşlarımız lütfen 180 derece çark etmesinler. Genç bir kadro kuruyorsak özellikle büyük maçlarda ya da stresi yüksek maçlarda hedeflenen sonuçlara bir anda ulaşılamayabilir.

Kadromuzun en büyük dezavantajı takımı düştüğünde ayağa kaldıracak ya da saha içinde liderlik yapabilecek bir oyuncumuzun olmaması. Geçen senede bu sıkıntı vardı. Muslera'nın kaptan olması isterim/desteklerim fakat bazı konularda çok pasif. Kerem-Marcao gibi bir olayda hızlı bir deparla oraya gelip müdahele etmesi gerekirdi. Umarım bu gençlerden böyle bir oyuncu da çıkarabiliriz. En yakın kişi Marcao idi o da olamayacağını büyük bir hadise ile gösterdi.

Çok uzatmadan transferlerine sevindiğimiz bu oyuncuları 3-4 maçta yerin dibine sokup özgüvenlerini perişan bir hale getirmeyelim. Uzun süreli başarısızlıklar da zaten herkes tepkisini ortaya koyuyor. Umarım bu gençlik aşısı ve takım kimyası hemen oturur. Güzel maçlar ve güzel bir sezon izleriz.

Fatih Terim'e çok büyük iş düşüyor. Son iki senede maalesef hatalı tercih ve kararları oldu. Şu anki kadroda kim yedek kulübesinde kalsa sorun çıkaracak durumda değil. Hepsi genç, dinlemeye/uygulamaya aç oyuncular. Hedefleri kendilerini gösterip 5 büyük ligin kalbur üstü takımlarına transfer olmak. Bu çok güzel bir avantaj. Umarım hoca bunu değerlendirir.

Herkese keyifli bir sezon diliyorum.

Asuman diye topçu almışız, iyi mi? :d

Assunção güzel, ama zor transfer değildi kanımca. Gel desen, çocuk hemen koşa koşa gelirdi...maliyet açısından da sorun yoktu.

Avrupa Listesine yazılması gerekirdi, hazır gerçek 6No da yoksa kadroda.
En kötü üstüne Gedson gelirdi.

Yönetim ve Terim Avrupa yı resmen yabana attı, önemsemediler.

Transfermarkt'tan hep takımlara bakar özenirdim ne güzel hep genç, potansiyelli, değerleri şimdiden yüksek diye. Ve bu şimdi GS'mize oldu vay be şaka gibi bir transfer sezonu atlattık. Maşallah ne diyelim tadını çıkarıp eğlenmek nasip olsun.

Assuncao ile ilgili tek sıkıntı fiziksel olacak gibi görünüuor, onun dışında özellikleri güzel. Aslında fiziksellikte gelişirse çok iyi oyuncu olacak ama işte burada fiziksel yönü nasıl gelişir bu soru işareti. Bu konuda ayaktenisiyle gelişimini sağlayacaz artık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç gerek yok renktas fiziği göründüğü kadar güçsüz değil ikili mücadelelerde agresif yikilmiyor bir de mevkisini çok iyi biliyor oyun aklıyla top kestiği için genelde ikili mücadeleye girmesine bile çok gerek kalmıyor Fernando da öyleydi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Sacha Boey
Nelsson
Marcao
Van Aanholt
Gustavo Assancau
Taylan
Cicaldau
Morutan
Kerem
Halil
Yedekler :Yedlin, Luyindama, Alparslan, Ömer, Berkan, Oğulcan, Babel, Barış Alper Yılmaz, Fegoulli, Mustafa, Diagne, Emre Kılınç

Hoca 8 numarada taylan yerine berkana şans verebilir. Onun dışında tr kadrosu bence de bu olur

IMG_1183.webp

•quod erat demonstrandum•

Transfermarkt Assuncao'nun kiralama bedelini 100 Bin € olarak yazmış.

Safları sıklaştırın her an bir transfer açıklanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt