Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne anasını satam yav... Son transfer günü yoğun iş temposu akşam telefonları... Hiçbir şey takip edemedik. Yaşatmadılar son gün heyecanını...

Sancak: Galatasaray'dan Fatih'i istedik. Fatih Terim bırakmadı.
Ah Hocam Ah.

Bu arada Transfermarkt sitesinde bizde 14 yabanci futbolcu gosteriyor ki bu dogru bilgi ama Besiktas ve Fenere baktim:

Besiktas 18
Fener 20

Oha yani gercek mi bu cunku takimlari tek tek incelemedim de. Kiraliklari da mi sayiyorlar?

1631129320748.webp

o pozisyonlar arasında nerede oynattığın farketmez önemli olan o oyunun bu dediklerine uygun oynanması

mesela klaasen iç oynadı ama her atakta ceza alanında gol arıyordu dün

cica ile santrafor uyumu çol önemli burada
Klaasen tam bizlik Adam.

Çok beğendim dün

Murat Sancak'a futbol ve tarih dersi gerekiyor.
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Hatırlar mısınız Galatasaray'da Jardel vardı. Fatih Terim oyun düzenini onun üstüne kurmuştu. Balotelli şimdi hep orta sahaya kadar top almak için gelince zorlanır. Bu da doğaldır." (A Spor)
Terim ile Jardel çalışmadı ya, yanılıyor muyum yoksa?

Cicacldau'yu 433'ün sağ içi olarak kullanmak yerine direk forvet arkası olarak kullanmalıyız bence. Adam golü inanılmaz kokluyor. Forvetin açtığı alanlara acayip sinsice girebiliyor.

Artık modern bir 6 numaramız var cica 8 no oynar ilerde bekleyeceğine merkezde pas istasyonu olarak kullanmak daha mantıklı ki oyuncu da böyle oynuyor milli takımda stanciu ile birlikte .

Zaten ileride pırpır oyuncuların var tandemin arasına bir tane daha hücumcu atmanın mantığı yok

Cica golü kokluyor zaten, direkten dönen topunda 30 metre depar atmıştı

•quod erat demonstrandum•

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt