- 18 Mayıs 2011
- 22.966
- 12.519
- 1.998
Bu ne anasını satam yav... Son transfer günü yoğun iş temposu akşam telefonları... Hiçbir şey takip edemedik. Yaşatmadılar son gün heyecanını...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BatshuayiAdana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "4 büyükler içinde en iyi transferleri Beşiktaş yaptı."
Yalnız kazanamayınca işin sonu bu topçuları niye aldılar döner iş
Evet kendileri gibi yaşı geçmiş adamlara para bayılan bir onlar oldu. Aynı zihniyette olduklarından övmesi normal...Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "4 büyükler içinde en iyi transferleri Beşiktaş yaptı."
Terim derbylerde Babel, Arda ve Feghouli ile >>>Tecrübe<<< der mi ?Bu takım derbi maçı kazanabilecekmi bu genç kadroyla çok merak ediyorum

La liga çok severdim NTV li yıllar Nihat kovacevic karpin çocukken artık evde maç izlememden gına gelmişti ailem TV 8 de de Premier lig yayinlanirdi hatta öncesinde o da NTV deydi sanırım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geliyor mu bu diawara?Diawara indi mi![]()
Klaasen tam bizlik Adam.o pozisyonlar arasında nerede oynattığın farketmez önemli olan o oyunun bu dediklerine uygun oynanması
mesela klaasen iç oynadı ama her atakta ceza alanında gol arıyordu dün
cica ile santrafor uyumu çol önemli burada
Kalecilerini çok severdim WesterveldO ara efsaneydi zaten milli takım maçı gibi beklerdik nihatin maçları şampiyon olsalar harika bir son olacakti xabi alonsonun toy bir maestro olduğu yıllar
Yayın linki verir misin ikinci yarıyı izleyeyimMaşallah cica deli basıyor koşup press yapıyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kalecilerini çok severdim Westerveld
Dilerseniz yenidoğan erkek çocuklarada gedson ismi koyalım.Ben yönetimin yerinde olsam 83 numaralı formayı GEDSON gelene kadar emekli ederim. GEDSON gelene kadar bu forma kimseye verilmeyecek diye bir açıklama yaparım . Çocuğun gönlünü almış oluruz
CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim ile Jardel çalışmadı ya, yanılıyor muyum yoksa?Murat Sancak'a futbol ve tarih dersi gerekiyor.
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: "Hatırlar mısınız Galatasaray'da Jardel vardı. Fatih Terim oyun düzenini onun üstüne kurmuştu. Balotelli şimdi hep orta sahaya kadar top almak için gelince zorlanır. Bu da doğaldır." (A Spor)
Bu arada Transfermarkt sitesinde bizde 14 yabanci futbolcu gosteriyor ki bu dogru bilgi ama Besiktas ve Fenere baktim:
Besiktas 18
Fener 20
Oha yani gercek mi bu cunku takimlari tek tek incelemedim de. Kiraliklari da mi sayiyorlar?
Ekli dosyayı görüntüle 138270
Cicacldau'yu 433'ün sağ içi olarak kullanmak yerine direk forvet arkası olarak kullanmalıyız bence. Adam golü inanılmaz kokluyor. Forvetin açtığı alanlara acayip sinsice girebiliyor.
msj kutuna bak renktaşYayın linki verir misin ikinci yarıyı izleyeyim
Jardel lucescu ile oynadı terim Jardel i görmedi ki...Terim ile Jardel çalışmadı ya, yanılıyor muyum yoksa?