Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok aga, sahada Turk Milli takiminin en iyi orta oyunculari var ama iki press gorunce pısıyorlar.
Orta saha net Lemina Gedson olmali.
Illaki yerli lazimsa Kaan, Hakan, Cengiz ve belki Mert alinmali. Orta saha %100 yabanci olmali

İstedikleri alınmıyor. O da güzel hikaye
Hangileri alindi allahini seversen? Iyiki gecen sezon devre arasi isimleri söyledi de cogu alindi. Onu da taraftar baskisiyla aldilar. En basitinden gomis satildi yerine sözde 2tane forvet alacaklardi. Almadilar en kolay cl grubundan cikamadik

Hoca isim verir, o oyunculari uygun fiyata almak yönetimin işi. Transferide mi hoca yapsin?
Hangileri alindi allahini seversen? Iyiki gecen sezon devre arasi isimleri söyledi de cogu alindi. Onu da taraftar baskisiyla aldilar. En basitinden gomis satildi yerine sözde 2tane forvet alacaklardi. Almadilar en kolay cl grubundan cikamadik
körü körüne savunma.
Yönetim kötümüydü? kötü dersem bile iyidir onlar için o kadar berbattı.
Geçen seneki ortasaha hiç elinde olmayacak kalitedeydi(Seri,Nzonzi,Lemina).

Yabancı sınırı varken yapılan sözleşmelere çok kızamıyorum açıkçası abi bir avuç kaliteli adam vardı zaten bunlara elin mahkum.Elit adamları biz alınca fb de saçma sapan yerlilere akıl dışı palar ödedi bu hatayı tarık ve Veyselde maalesef bizde yaptik...Hep mali yönden eleştiriyoruz ama o dönem 4 sezon 3 şampiyonluk geldi 2 kez Sl gruptan çıktık son dönem 1 puan alır miyiz diye ecel terleri döktüğümüz SL... Selçuk Burak Hamit hatta Umuta çok büyük paralar ödedik ama bir nebze karşılığını da alabildik . .Tıpkı 96-2000 gibi bir neslin Galatasaraylı olmasını sağladık o dönem..

Bence asıl kizilacak nokta yabancı sınırı yokken yapılan akıl dışı sozlesmelerdir ..2 şampiyonluğa rağmen Avrupa'da resmen surunduk bu sözleşmeleri yaptigimiz adamları da para ederken satmadık üstüne gidip cagne-falcao -babel gibi yeni saçmalıklara imza attık.. Cagne işi eyvallah parayı harcamak için yapıldı ama forvetsiz girilen sezonda son dakikaya forvet transferi bırakmak da nereden baksan aptallikti..

herhangi 1 uluslararasi turnuvada gol atamayan basiretsizlerin oldugu takima bile giremeyen topculara milyonlar vermeyin
hepsini kovun gitsin

Şu hakan çalhanoğlu aşıklarıda umarım iki milli maçıda izlemişlerdir. Ne oynadı bu iki maçta Hakan çalhanoğlunun galatasaraya bir faydası olacağını düşünmüyorum. gelirse en az 3,5-4 milyon alacak bizim için faydalı bir transfer olmaz

Kaan Ayhan'ı geçen yaz 2.5 milyon euroya transfer etmemiş olan yönetime en kötü dileklerimi yolluyorum 3-4 neyse verilip alınmalı ruh katacaktır, Galatasaraylı zaten yerli ve kaliteli çok mevkili olmasını falan geçtim böyle karakterlere kesinlikle ihtiyaç var.

Ay turulmasi senolun kicinda patladi.saturn uranus karesi sergene ve bjkye nasil girecek bakalim 🐷

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt