Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.181
- 104.076
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci yarı naptık üçlüye mi geçtik kaan ön liberoya mı geçti anlamafım çünkü ikinci yarı net daha iyiydi kaanKAAN AYHAN alınmalıdır
dos'a geçti üstatİkinci yarı naptık üçlüyemi geçtik kaan ön liberoya mı geçti anlamafım çünkü ikinci yarı net daha iyiydi kaan
Stoperde oynadığından daha iyi oynadıdos'a geçti üstat
Alpaslan ve Aytaç o zamanilk yarıda fena batırdı
hazırlık maçlarında çok iyi oynamıştı stoperdeStoperde oynadığından daha iyi oynadı
Çağlar bence iyiydide bekler sıkıntı kaç maçtır hadi umut neyse kapasitesi bellide Zeki abartılıyo gibi geliyo bana bence Mert müldür daha potansiyellihazırlık maçlarında çok iyi oynamıştı stoperde
bu maç zeki çağlar umut ilk yarı o kadar sıvadaki kaana laf edemedim
merih stopere geçtiğinde de pek değişmedi bir şey zaten
Lilledeyken aksamıyordu hiç bu kadar. Turnuvanın ağırlığını kaldıramadı bence.Çağlar bence iyiydide bekler sıkıntı kaç maçtır hadi umut neyse kapasitesi bellide Zeki abartışıyo gibi geliyo bana bence Mert müldür daha potansiyelli
zaten onlar oynayacak üstatAlpaslan ve Aytaç o zaman
Lille farklı bi takım yav Burak bile elmas gibi parıldıyo orda bizim milli takımda kompakt bir futbol oynatacak ne hoca var ne kadro işte bu sefer bireysel yeteneklere kalıyoruz lakin burdada yetersizizLilledeyken aksamıyordu hiç bu kadar. Turnuvanın ağırlığını kaldıramadı bence.
Kadro abarttığımız kadar iyi değilmiş onu gördük net olarak ama turnuvanın en kötünü oynayacak bir kadro da değilLille farklı bi takım yav Burak bile elmas gibi parıldıyo orda bizim milli takımda kompakt bir futbol oynatacak ne hoca var ne kadro işte bu sefer bireysel yeteneklere kalıyoruz şakin burdada yetersiziz
Cok net bir motivasyon sorunu var takimda yaw. Konsantre dğller. + sahada lider karakterli bi herifin eksikliği çok bariz.Lilledeyken aksamıyordu hiç bu kadar. Turnuvanın ağırlığını kaldıramadı bence.
hücum hattı net kötü yavKadro abarttığımız kadar iyi değilmiş onu gördük net olarak ama turnuvanın en kötünü oynayacak bir kadro da değil
Turnuvayı bekledik o kadar izlediğimiz futbola bak yaw
Feci öfkeliyim+canım sıkkın
Nihat o turnuvada bok gibiydi.hücum hattı net kötü yav
dribling yapıp adam geçebilecek sadece cengiz var ama o da formsuz.
g.gönül, arda, tuncay, nihat gibi adamların 2008'deki hali bu takımın starları olur.
Mert müldürü ben daha çok beğenmiştim şahsen Zeki’nin olmadığı maçlarda uzun boylu olması da artıZeki Çelik sistem oyuncusu, bireysel bir artısı yok.
Milli takımda Sabri kadar iş yapmadı şu ana kadar zaten GG bile Sabri kadar katkı vermemiştir.
Ya hoca olsa zaten 5li oynardıMert müldürü ben daha çok beğenmiştim şahsen Zeki’nin olmadığı maçlarda uzun boylu olması da artı