Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihat o turnuvada bok gibiydi.

Tuncay da bir şey yapmadı.

GG zaten turnuva kadrosunda yoktu.
gönül'ün oynamadığı yazarken aklıma geldi. silerken alıntı yaptın ;D

tuncay kötüydü de nihat en azından çek maçının kahramanı olmuştu.

ama bu takımda oynarlar. şu takımın hücumu aşırı kısır. kenarda heyecanlandıracak bir adam yok. kerem var sadece.

Ben Hakan Çalhanoğlu gelmesin dediğim de tamda bundan bahsetmiştim. Bizim gibi antifutbol oynanan bir ülkede Hakan gibi adamlar çok küfür yer. Şimdi de söylüyorum gelmesin.

gönül'ün oynamadığı yazarken aklıma geldi. silerken alıntı yaptın ;D

tuncay kötüydü de nihat en azından çek maçının kahramanı olmuştu.

ama bu takımda oynarlar. şu takımın hücumu aşırı kısır. kenarda heyecanlandıracak bir adam yok. kerem var sadece.
Arda gibi adamımı yok zaten öylesi de zor gelir bir daha gerçi Emre Mor gelmişti ama olmadı.

Kadro zaten birbirinin kopyası adamlardan oluşuyor ve kreatif olanların çoğu süre alamadı. 10 tane orta saha almış üstüne Kaan oynuyor orta sahada.

Elli tane varyasyon denenir şu takımda, 451 oyna 5 orta saha koy gerekirse, bekleri dinamik yap ama yok yani koymuş ileri Kenanı falan.

Bir bok oynamayıp kazanırken çok iyi hoca diyenlerde esas suç, ben Şenol geldiğinden bu yana bir kez iyi futbol izlemedim, hep ekstra goller attık.

Arda gibi adamımı yok zaten öylesi de zor gelir bir daha gerçi Emre Mor gelmişti ama olmadı.

Kadro zaten birbirinin kopyası adamlardan oluşuyor ve kreatif olanların çoğu süre alamadı. 10 tane orta saha almış üstüne Kaan oynuyor orta sahada.

Elli tane varyasyon denenir şu takımda, 451 oyna 5 orta saha koy gerekirse, bekleri dinamik yap ama yok yani koymuş ileri Kenanı falan.

Bir bok oynamayıp kazanırken çok iyi hoca diyenlerde esas suç, ben Şenol geldiğinden bu yana bir kez iyi futbol izlemedim, hep ekstra goller attık.
takım girdiğini atıyordu bir ara üstat.
o şekilde devam etmeyeceği aşikardı ama skorların büyüsüne kapıldı herkes
zaten andorra, arnavutluk gibi takımları evde son dakikalarda atarak zar zor yenebilmiş olmamız takımın sıkıntılarına dair ipucu veriyordu ama görmek istemedi kimse.
bir yerde patlayacaktık zaten. maalesef buraya denk geldi.

Ben Hakan Çalhanoğlu gelmesin dediğim de tamda bundan bahsetmiştim. Bizim gibi antifutbol oynanan bir ülkede Hakan gibi adamlar çok küfür yer. Şimdi de söylüyorum gelmesin.

%100 gelmeli 38 macin en az 15inde kilidi acar bir cilingir misali

hakan'ın oralardan kontrat alamama ihtimali çok düşük yav

para desek bizim vereceğimizi avrupadan da alır.

bence umut beslememek lazım.

daha evvel de medyaya bizimle ilgili olumlu demeçler vermişti ama takımına imza atmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt