Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omer Bayram Akhisar’dan geldiginde maasi ilk sezon 500 bin euro, ikinci sezon 400 bin euro, gecen sezon yine 400 bin euro, yani 3 yilda 1.3 milyon euro kazandi. Simdi 3 yillik yeni sozlesme ve 2024’e kadar kazanacagi parayi euro’ya cevirirsek yaklasik 2 milyon euro ediyor. Yani rotasyon oyuncusuna zam yaptilar. Omer’in menajeri ayni Linnes’in menajeri gibi Apo’yu iyi kaziklamis.

8 + 3 resmilesirse lamı cimi yok. Yeni yonetim Hakan'i hediye etmeli. Imza parasini ceplerinden versinler

Ft gelmeyecekse cuper hocam gelsin evlatçılık formatından devam edelim

Ben bu sözleşme yenilemenin niye acele yapıldığını anlamadım. Yeni yönetime bırakılmalıydı.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Omer Bayram Akhisar’dan geldiginde maasi ilk sezon 500 bin euro, ikinci sezon 400 bin euro, gecen sezon yine 400 bin euro, yani 3 yilda 1.3 milyon euro kazandi. Simdi 3 yillik yeni sozlesme ve 2024’e kadar kazanacagi parayi euro’ya cevirirsek yaklasik 2 milyon euro ediyor. Yani rotasyon oyuncusuna zam yaptilar. Omer’in menajeri ayni Linnes’in menajeri gibi Apo’yu iyi kaziklamis.

O liste uzun renktaş.
Yanlış hatırlamıyorsam Donk u aldığımızda 6 ayı vardı ve 2,5m bonservis vermiştik.
Eren Derdiyok ta fahişti.
Ambarat'ı, Diagne si
Makul maliyette bir transferi oldu mu bu zatın ?
Ha birde ffp olmasa İrfan Can a 8-10m gömecektik galiba.

yokmu bir Baba yiğit gidip de Ramos'u getirecek...allahım lütfen....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

İçerde alacakları vardı da yeni sözleşmelerin üstüne mi eklediler acaba borçsuzluk kağıdı almak için ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mantıklı bir iddia

zamanında sabri ile bu şekilde kontrat uzatma meselesi olmuştu diye hatırlıyorum.

Mustafa Cengiz: "Emre Galatasaray’a gelebilmek için çok düşük bir ücreti kabul etti. Kötü yorumcular hakkında kötü yorumlar yaptılar ama Emreciğim, sen gereğini yaptın. O sahte hesaplar devamlı bizim futbolcuların, benim ve yöneticilerin üstüne oynuyorlar."

Abdurrahim Albayrak: "İki sevgili kardeşime de teşekkür ediyorum. Ne dediysek evet dediler. Ne verdiysek aldılar. Vermedik, almadılar. Tek kelime yapmadılar. Ben ikisine de Galatasaraylıların huzurunda teşekkür ediyorum."

giphy.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt