Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fransa maçında da iyiydi ama. bu maçlarda olay tamamen şenol’a yazar. futbolcuları çok kötü etkilemiş.

şu kadro hocasız çıksa daha iyi oynar
şenol les bir hocA kesinlikle haklısın ama bizim.milli takım asla abartıldığı kadar da iyi bir takım.degil .Hata bana kalırsa turnuvadaki en kötü 4 takımdan biriyiz

Emre Mor’a da hazır olmak lazım bence. O dönem biraz hakkı yendi , tabela yaptığı maçtan sonraki maç oyuna giremedi falan. Hoca evlatcılık yaptı ya da antrenman performansı kötü. Ben gene de kulübede Halil yerine Mor’u tercih ederim.

valla açıkçası bizim.milli takımdan kimi alırsak alalım o topçularla yurt dışında başarı elde edebileceğimizi sanmıyorum.Kaan aynanı istiyor bir çok renktaş ama kaan galler maçında resmen patates oldu.Psv maçında içinden geçerler kaanın.
Bu oyuncu odaklı değil hazırlanmamış takım kampta oyuncular saha da ne yapacaklarını ne oynayacaklarını bilmiyorlar ve öyle bir havaya soktular ki umut meras bile kendini hakan Ünsal falan sanmaya başlamıştı havamızi aldılar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

valla açıkçası bizim.milli takımdan kimi alırsak alalım o topçularla yurt dışında başarı elde edebileceğimizi sanmıyorum.Kaan aynanı istiyor bir çok renktaş ama kaan galler maçında resmen patates oldu.Psv maçında içinden geçerler kaanın.
Bu çok sığ düşünce rtaş. İngiltereden de birini almayalım o zaman, onlar da rezil oynuyor

Bu oyuncu odaklı değil hazırlanmamış takım kampta oyuncular saha da ne yapacaklarını ne oynayacaklarını bilmiyorlar ve öyle bir havaya soktular ki umut meras bile kendini hakan Ünsal falan sanmaya başlamıştı havamızi aldılar

kapasitesi buydu takımın bence fransa maçı bambaşkaydı kabul ama izlanda 2 maçta 4 puan aldı bizden,hollandayı yendik ama hollanda maçı tamamen şans 10 dk.maci ciddiye aldılar nerdeyse 4 3 öne geçeceklerdi,norveç maçında 3 topları direkten dondu bizim attığımız 3 isabetli.sutun 2 si gol oldu. demek istediğim bizim milli takım bence iyi değil.Letonyadan 3 gol.yiyen takıma iyi denmez berberler bence

kapasitesi buydu takımın bence fransa maçı bambaşkaydı kabul ama izlanda 2 maçta 4 puan aldı bizden,hollandayı yendik ama hollanda maçı tamamen şans 10 dk.maci ciddiye aldılar nerdeyse 4 3 öne geçeceklerdi,norveç maçında 3 topları direkten dondu bizim attığımız 3 isabetli.sutun 2 si gol oldu. demek istediğim bizim milli takım bence iyi değil.Letonyadan 3 gol.yiyen takıma iyi denmez berberler bence
Ben takımın çoğunu beğenmiyorum okay Merih zeki umut Kenan ilk on birden 5 tanesi kafadan çöp Yusuf ve ozan kulüp takımındaki katkıyı veremiyorm Hakan desen savunmanın önünden top alıyor hücuma bir etkisi kalmıyor Cengiz de bitik

Bu çok sığ düşünce rtaş. İngiltereden de birini almayalım o zaman, onlar da rezil oynuyor
ingiltereyle bizim.takimi karşılaştırmak çok daha sığ düşünce .Bizdeki en değerli oyuncu cağları 19 yaşında ağzı süt kokan fofona kesti takımdan.Ne zamanki salak.hocalari cağları koydu takıma 3 lü savunmaya geçti 2.likten 5.lige kadar düştü leicester. Ayrıca son maçta 2 kere ofsaytı bozan adam çağlar

Ama Gedson ve Halil’i bekliyorum açıkcası. Ben başarlı olmamız için gerekirse 15 milyonu verip adam almamızdan yanayım. Morutan olur Hlozek olur farketmez. Ama hem genç hemde ilerde satabileceğimiz adamlar alınmalı. Mesela gidip ki hiç izlemedim ama Kamaldeen Sulamana alınmalı veya dengi.
Kamaalden treni geçti Ajax alacak onu ama ona benzer oyuncular mutlaka var genç adamlar alınsın bir tek 10 numarayı tecrübeli istiyorum orası çok önemli mevki

Ben takımın çoğunu beğenmiyorum okay Merih zeki umut Kenan ilk on birden 5 tanesi kafadan çöp Yusuf ve ozan kulüp takımındaki katkıyı veremiyorm Hakan desen savunmanın önünden top alıyor hücuma bir etkisi kalmıyor Cengiz de bitik

bu topcularla bu rezil ligte kesin başarı kazanırsın eyvallah ama avrupada bir adım bile ileriye gidemezsin.Bunu demek istiyorum.

Emre Mor’a da hazır olmak lazım bence. O dönem biraz hakkı yendi , tabela yaptığı maçtan sonraki maç oyuna giremedi falan. Hoca evlatcılık yaptı ya da antrenman performansı kötü. Ben gene de kulübede Halil yerine Mor’u tercih ederim.

Hoca Taylan ile ilgilendiğin kadarın yarısı Emre ile ilgilensen 4-5 katına okuturuz be

Yönetim kurulunda ki transfer komitesinde ki arkadaşlar yabancı dil ile ilgili sıkıntı çekiyorlar mı ?

Sanıyorum hepsi boğaziçi koç mezunları. Şu transfer işlerini profesyonel ekip çözecek sanırım. Albayrak sonrası her türlü level atladık gibi.
En azından face timedan ags diyecek bi yöneticimiz yok artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt