- 28 Temmuz 2019
- 46.786
- 47.916
- 3.683
beşiktaşta sergen yalçın meselesi yarın sonuca bağlanacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjkliler arasından info topluyorumajanmisin
Fatih hocayi ve yeni yönetimi beklemiyo ama sergeni mi bekliyo? daha bucadayken once Galatasarayda oynayacağım,sonra manchester uniteda gideceğim diyen cocuksalih geliyorsa net sergen için geliyor gibi sergen olayı bozulursa çöker gibiyiz
bjkliler arasından info topluyorum

Fatih hocayi ve yeni yönetimi beklemiyo ama sergeni mi bekliyo? daha bucadayken once Galatasarayda oynayacağım,sonra manchester uniteda gideceğim diyen cocuk
bunlar sergenle anlaşamıyorlarsa kücülmeye gidiyorlardırbeşiktaşta sergen yalçın meselesi yarın sonuca bağlanacak
alanyada hocasıydı ya rtaş duygusal bağ büyük ihtimalFatih hocayi ve yeni yönetimi beklemiyo ama sergeni mi bekliyo? daha bucadayken once Galatasarayda oynayacağım,sonra manchester uniteda gideceğim diyen cocuk
Benim de aklimda Dembele vardiCoutinhoyu hayal ediyorum ben oraya kiralık 5 milyona verirler 30 da bonservis koyarsin tutarsa geri bile satarsın rahat rahat aldığından pahalıya
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunlar sergenle anlaşamıyorlarsa kücülmeye gidiyorlardır
gecen seneki kadroları eksik ve kotuydu daha kotusu olacak bu sen
sergeni istemeyen 2 yönetici varmış o iki yönetici de birbirini istemiyormuş. sergen konusunda istanbula uçuyor sergen başkanla görüşmek için görüşemeden bodruma geri dönüyor maaş aradaki küçük problem gibi daha önemlisi kulüpteki yöneticilerden rahatsızmış sergio bir de benden habersiz transfer görüşmeleri yapılıyor diye yakınıyorbunlar sergenle anlaşamıyorlarsa kücülmeye gidiyorlardır
gecen seneki kadroları eksik ve kotuydu daha kotusu olacak bu sen
kravat ne kadar yakışmış ya patladım ahahahhaha
begendim kalsinbu avatarda sabitlemek istiyorum profili uygun mudur @Mehmet Mehmetoglu
Fatih hoca kime kulanirsa büyük çoğunluğu eninde sonunda formamizi giymistirGorecsksiniz hauge ile ilgilenecegiz
Aliriz alamayiz bilmem ama cok istiyordu hoca kesin bu sefer sulanir