Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yukarıya yazdım rtaş okan hocanın oğlan rahatsızmış takım çalıştırmayı düşünmüyormuş yakın zamanda
Hadi ya üzüldüm

Evlat olayı başka bir şey yaa

Rabbim dünyanın neresinde olursa olsun hasta olan her bir çocuğumuza tezinden şifa versin inşaAllah

seçim haziranın ilk haftası yapılabilirdi, zaten sezonu erken açacağız kadronun hemen toplanması ve eksiklerin giderilmesi gerekiyor

bu şartlarda Şardan aday olsun diye seçimi ellerinden geldiğince uzatan APO ve yandaşları ihanet listesinde olmalıdır
Bu ne lan, kendim yazdım sandım bir an.

Şimdi bizim FFP tamamen bitti değil mi? Yalnızca al-sat kalkmadı yani. Artık UEFA kıskacında değiliz yani değil mi?
FFP konusu değişecek, yeni bir yapı getirecekler, tüm yükümlülükler bitti dedi kulüp ama belli olmaz, UEFA kararının tam metnini okumak lazım. Normalde Avrupa'da kadro kısıtımız devam ediyor bu sene de.

Ne kadar çer çöp fenerli varsa(biliyorum hepsi öyle) rize ile anılıyor adı.

Sergen milli takim senol besiktas olayi asiri mantikli ve ciddi bir konu sergen bu yuzden 3 milyon isteyip isi yokusa suruyor bence bugun senol istifa edebilir

Senol fesih bedeli alirsa ve Besiktas da maas farkini öderse anca gider. Ama o zaman Senol niye fesih parasi aliyor diye haberler cikar mi acaba?

Moda girmemiz için bir kıvılcım yeter Başkan birinin adını söylese yada anlaşılmış bir tane baba oyuncu olsa buralar şenlenir, rakipler ağlaşır vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt