Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Emre Taşdemir ve Ömer bayram ile sözleşme uzatma işini abdul kafasına göre mi yaptı sanıyorsunuz.Fatih terim bu adamlarla uzatın diye rapor vermiş.Muhtemelen oda yabancı sınırını düşündü yoksa Ömer neyse de bi insan Emre Taşdemir ile neden sözleşme uzatılmasını ister anlamıyorum.Bu zihniyet ile işimiz zor.

Asıl ömeri anlamiyorum ben de.

Herif zil zurna yeteneksiz. Her yerden bulunabilecek kalitesizlikte bir oyuncu. Bi sezonda 40 mac oynasa 1 dakika GS seviyesinde hizmet veremeyen bi capsiz. Ve Emreden 5 yas buyuk, 2 kati maas aliyor ve 3 senelik sozlesme kapiyor.

Emre senede 10 mac oynuyor ama 10 mac GS in sol beki gibi oynuyor. Sakat olmasa umut merasa milli takim ilk 11 ini birakmayacak oyuncu. Ama omerin yari maasa , yillik 400 k euroya yabanci siniri geldiginden katlanilabilir. Yabanci siniri olmasa evet emre ile anlasmak da mantiksiz olacakti.

roma-da-salih-ucan-surprizi-1148941.Jpeg

Lazar Tufegdzic ismi konuşuluyor bazı sitelerde yaşı genç istatistiği güzel... :unsure:

8 yabancı sınırı varken maliyetsiz Türkleri alıp geri kalanları da Avrupa'nın kaliteli isimlerinden kiralık adamlarla kapatmalıyız sezonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt