- 13 Ekim 2014
- 109.693
- 59.039
- 4.708
Günok varken?Yanlışın var bence. Uğurcan topu oyuna sokma konusunda en iyi kalecilerden ligde belki de en iyisidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günok varken?Yanlışın var bence. Uğurcan topu oyuna sokma konusunda en iyi kalecilerden ligde belki de en iyisidir.
cengiz alamanya yolcusuEn güzeli cengizi almak olurdu. Mou kiyak yapar
kaan
Kerem
Cengiz
Onu da yazacaktım aslında da geçen yıl forma görmedi doğru dürüst. O da yazmış olduğum en iyilerden diğeri zaten.Günok varken?
bizde tutan son yerli kaleci rahmetli turgay abiydi üstat. yakın geçmişte de hayrettin vardı.yerli kaleci şart gibi ha ne düşünüyorsun
sınır 6 ya indiğinde ne yapacağız peki 5 tane yerli ilk 11 oyuncusu bulmak epey zorbizde tutan son yerli kaleci rahmetli turgay abiydi üstat. yakın geçmişte de hayrettin vardı.
öyle bir geleneğimiz yok.
muslera sonrası da yabancı ile devam ederiz yüksek ihtimalle.
Bu yazdığıma katılmayanlar çıkacaktır elbette ama Sarcchi adı geçen solbek lerin hepsinden daha iyi benim gözümde. Son dönemde defansı da gelişmişti bence. Eğer tempo sorununu ayarlayabilirse maç esnasında (aşırı git-gel yapıyor) bu kadar sık adale sakatlığı da yaşamaz. Bu son cümlem Emre Taşdemir için de geçerli.
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cengiz alamanya yolcusu
ederi bence 10mden daha dusukKira+ 10m opsiyon he…
Lıgde en ıyısı olabılır kıstas bızım lıgımızse sıkıntı yok eger Avrupaysa orda paket olurYanlışın var bence. Uğurcan topu oyuna sokma konusunda en iyi kalecilerden ligde belki de en iyisidir.
Ben Ocak'ta yazdım sene sonu Florentino'yu isteyeceğiz, takibimizde diye ki geçen sene de istiyorduk ama Monaco 15 kağıt opsiyon verdi.
Yav telefondaki adama sözleşme detayı mı söyleyecek kulüp başkanı bende olsam git ona sor derimEdit: Neyse ya, ne halt yerlerse yesinler. Bize ne.
ben geriye gittiğini düşünmüyorum , oynatmazsan vitrinden çekersen tabii piyasası düşer.şimdi 3-4 e satmaya kalkmak yanlış olur şu an kimse de para vermez luyindamaya8'e aldık zaten reis.
Herif çok geriye gitti. Aldığımız paraya satarsak iyidir şu an.
Para ediyorken satacaktık. Geçti artık.
Sen biriyle konuşurken yavrucum diye mi konuşuyorsunYav telefondaki adama sözleşme detayı mı söyleyecek kulüp başkanı bende olsam git ona sor derim
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne alaka ?Sen biriyle konuşurken yavrucum diye mi konuşuyorsun
Eski atletizmi filan kalmamış reis.ben geriye gittiğini düşünmüyorum , oynatmazsan vitrinden çekersen tabii piyasası düşer.şimdi 3-4 e satmaya kalkmak yanlış olur şu an kimse de para vermez luyindamaya
Basit bir soru sordum neyini anlamadın.