Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuruya burub kiviranlari kenara yaziyorum lig baslasin adam alinmazsa ah ah keske alsaydik diyecekler ne bekliyorsunuz sol aciga kim gelecek kimse gelmez babel arda oynar durur gorende cok zengin klubuz sanacak 2.5 milyona alirim klubede oturturum ligte tek basina 7 8 maci alir
Beni yaz

1624379005833.webp

Nando
Kaan XX Marcao
Yedlin Florentino Gedson Moreno
Kerem Mo Onye

nasil sizce?
saga sonra gelirizde,
sol taraf tumden yol olur defansif zaafiyet her mac olur. onye zaten yeterli degil biliyorsunuz takim defansinda bolgesel serit genelinde.
moreno keza betis onbirinde en zayif bolge idi takim rakibi karsilarken. hizli, kendisinin arkasindaki bosluga atilan her top tehlike olur. bunu kimi yabanci analizlerde de okumustum, izledigim maclar disinda.
pas oyununa ve on alanda mac icindeki sureclerde cogunlukla olacagimiz icin moreno on alan ve ice giris/pas gibi konularda etkili olur. bu yonden saracci gibi, moreno,alioski gibi benzer profiller bakiliyor gorunuse gore...
ozetle; defosu; defansinin zayif olusu kisaca.

Galiba kendini net ifade edemiyorsun renktaş
Yoo gayet net onyekuruyu almayip oraya onun yerine adam koyamazlarsa arda ve babelle sezon boyu bagirip kanser olacagiz al onyekuruyu sonra daha iyisine bakariz yeni yonetime millet cok guveniyor ama ben guvenmiyorum bu yuzden isyanim bunda anlasilmayacak ne var

Yoo gayet net onyekuruyu almayip oraya onun yerine adam koyamazlarsa arda ve babelle sezon boyu bagirip kanser olacagiz al onyekuruyu sonra daha iyisine bakariz yeni yonetime millet cok guveniyor ama ben guvenmiyorum bu yuzden isyanim bunda anlasilmayacak ne var
Sen güvenmiyor olabilirsin ama insanlara kime güvenip, güvenmeyeceği konusunda sanki biraz fazla söz hakkı sahibi gibi cümleler kurman anlaşılmıyor ya da anlamlaştırılamıyor.

onyekuru alınmayacaksa demek ki daha iyi bir alternatifleri var ellerinde. Onyekuru zaten cepte bi oyuncu.

belliydi sergenle anlaşacakları zaten çünkü başka çareleri yoktu da çebi ve sergen silah zoruyla foto çekmiş sanki :asd: :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt