Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Kaan Ayhan’ı alıp sağ bekte kullanıp stoperede Ramos getirelim

cagne'ye 10 milyon vermiştik Gedson için 10 milyon zorunlu satın alma normal şartlarda bedava

10m euro seneye 120m TL edecek. bu parayla istedigin alt yapıyı tesisini de yaparsin

Abi Burak elmas 40 milyon Euro mu dolar mı ne transfer için kasa kolaylığı sağlıcaz demedi mi bu paranın yarısını bas işte florentino ve gedsona
o parayla birikmiş ödemeleri yaparlar ayrıca ziraat ve tff limit kıskacı da var. her kulüp için kolay para harcama dönemi bitti

florentino nasıl bir herif ?
yavaş ve belli bir alanın dışına çıkmayan tarz bir defansif orta saha ise bizim ağır takımda dertlerimize çare olmaz. hem savunmada hem hücumda daha fazla hareketliliğe ihtiyacımız var.

merkezde gedson gelip form tuttuktan sonra özellikle topsuz oyunda hareketliliği ve rakibi rahatsız etmesiyle çok işe yaradı.
oyunun defansif yönünde bu işlerde ona yardım edecek bir isim daha olması çok işimize yarar. florentino bu adam olabilecekse asla burun kıvrılmamalı.
Flo öyle melo gibi rakibin üstüne kabus gibi çökecek biri değil

Akıllı,genç,statik değil dinamik,2 depar atınca öldüm ayağı yapmayan,defans ağırlıklı çift yönlü bir os oyuncusu

Geçen portekiz u21 maçında izledim formsuzdu,monacodada oynamamış yani geçen sezonu formsuz geçirmiş ama bu potansiyelli olduğu gerçeğini değiştirmiyo

Gedsonda totnımda oynamadı almayalım deniyodu ama gördük ne olduğunu,keramettinin dediği gibi zaten bu tarz oyuncuların illaki bi formsuzluğu,kronik sakatlığı vs gibi bir eksisi olacakki senin alma ihtimalin olsun

8-10 a her türlü oynanabilecek bir kumar florentino yaşı,milliyeti,40-50 milyon görmüş opsiyonu derken inanılmaz bir fırsat var şuan elimizde

Sen şlde manu deplasmanında yenilmene rağmen semih gibi türk olan bir oyuncu için 20 teklif almış takımsın,biz herhangi bir şlde mlde olurda bir başarı yakalarsak biçilecek değerler şu şekilde olacak;

Kerem 15-20
Gedson 40-50
Florentino 40-50
Mohamed 25-30

Bu farkın sebebide benfica çıkışlı olmaları,genç olmaları ve portekizli olmaları

Oyuncu potansiyelli ama şuan için formsuz,form yakalarsa bizde satmasak satamasak bile hiç sorun değil

Falcaoya sadece 1 yıllık 7m maaş veren takımız biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt