Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1935 yılında locaları neden kapatıldı desem?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
derin-galatasaray_1674312_m.webp

Reis orta sahayı kanatları filan güzel güzel yaşmışsın da orta sahasında Florentino Gedson ikilisinin oynadığı takımda bekler bu kadar çaresiz kalırsa saçma olmaz mı ?

Eğer Florentino da Gedson ile birlikte transfer edilebilirse ben orta sahanın şu üçlü olacağına eminim

Taylan-Florentino
Gedson

Emre Kılınç / Taylan ikilisinin oynamama ihtimalini görmüyorum bile hatta +1 Kerem de en sık süre bulan oyuncularımızdan birisi olacaktır

Taylan gedson florentino orta sahasi skora fazla etki etmez ve gecen seneden farki olmaz, sadece defansif olarak daha iyi oluruz, taylanin yerine skorer bi 8-10 gerekir, heleki onyekuru ve kerem kanat oynarsa cok statik olur yine, bize calim atabilen, adam eksilten kanat lazim keita tarzi, onye ve kerem kapali defansi acacak oyuncular degiller, hele keremin eksigi cok fazla

Bekler türk olmali, en azindan bir tanesi, mert müldür cuk otururdu da o gelmez malesef

Belli ki sol açık ve orta sahadaki 6-8-10 üçlüsü yabancı olacak. Orada artık Taylan falan zor oynar çıkan transfer haberleri doğruysa. Ben sağ kanada Halil Akbunar, stopere Kaan Ayhan ve sağ bek ya da sol beke bir Türk daha bekliyorum 8+3 kuralı için.

Gedson,kreatif skorer 10 numara ve sol bek ilk etapta bu üç oyuncuyu bitirmeliyiz bence.

Hakim guenoche
Bunyamin balci

Bu iki isim alinip kiraya verilecekmis

10 milyon euroluk gedson 25 olmaması için bir neden yok. Hiçbir altyapı bir senede sana 25 milyon Euro kazandiramaz.
Ayrıca çekirdekten yetiştir sat olayı bizde 20 sene önce sona erdi. 1-2 milyona topçu tarayıp 8-10 civarlarında satma mentalitesi üzerinde durmamız gerekiyor.
Kadro folloş olacak evet ama yapacak birşey yok Ajax nasıl uyguluyorsa sende bunu uygulayacaksin.
Ha sadede gelirsek yabancı sınırının her sene götü başı ayrı oynadığı yerde ne oyuncu yetiştirebilirsin ne scout transferi yapabilirsin. Pişmiş pişmeye yakın oyuncuları 8-10 civarına alıp 1-2 sene kullanıp 8-10 civarına satma yani günü kurtarma modeli uygulayabilirsin anca.
Ozanı +10 a sattık alt yapı hala maden. Her sene 10 olmasın 2.5m euro kazan kötü mü? Yatırım yapsan kesin kazanacaksın ben eminim gedsonda kesin 25 kazanacaksın diye bir durum yok.

Nasil oynayacagimiz da onemli. Simdi Florentino ve Gedson isimleri guzel hos ikisini de gozu kapali isterim normalde ama eger uclu orta saha ile oynayacaksak, bu orta saha oyuncularin skore katki yapmasi da gerekir. Hele bir tanesi skorer bile olmali, minimun 7-8 gol ve 6-7 asist sezonun totalinde.

Fortounis dediğini duyar gibiyim.

Fortounis
Gedson

Florentino

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt