Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkide bir çıkıp konuşmalı diye bir şey yazmıyor orada.

Seçim öncesi vaatleri için takvim açıklaması gerekiyor, bu öyle sıradan bir basın toplantısı olmayacak. Şu anki bilgi kirliliklerine de son verir böylece.
Bence erken bazi şeyleri halledip,özgüven içinde sırtını sandalye ye yaslayarak,hem camia'yi,hem TFF yi ve kurullarını ilgilendiren açıklamalar yapmalı.Tabi bence.Tartisilir.

Bu gün daha az görünür olmak için karar almışlar bu minvalde yönetim kurulu kendi sosyal hesaplarda da Galatasaray ile ilgili(kulübün işleyişi vb.) paylaşım yapmama kararı almışlar. Bu bilgilendirme işi profesyonel kulüp sözcüsünün seçimi beklenir sanırım.

Ben o kararın manasını anlayabiliyorum, önceki yönetime nazire yapıyorlar orada biraz. Başkan'ın çıkıp konuşması önemlidir, Cengiz gibi her gün değil tabii ki ama şu an 1 hafta içinde konuşması ve planlarından bahsetmesi lazım, herkes bir şeyler yazıyor şu an ve çoğu yalan mesela, bilgi kirliliği oluşmasın benim derdim o.

İkinci konu da bence ayda 1 basın toplantıları yapabilir, taraftarı bilgilendirmek amacıyla.

Profesyonel basın sözcülerinin görevi genelde sürece dair açıklamalar oluyor, benim kastım o değil.

Zaten o fiyatları isteyen takım yani FCSB'nin son yıllarda hiç bir başarısı yok. Coman için 30 dediler, değeri 5'e kadar düştü, böyle giderse bedava ayrılacak. Dennis Man için yedire yedire 13.5 aldı ama adam yedek kaldı küme düşen takımda.

Morutan'ı forumda ilk yazan bendim galiba o dönem izledim bayağı, abartmıyorum eleman Emre Çolak'ın hızlı versiyonu, çok iyi yetenek ama olmamış haline 15 istemek rezalet bir durum.

Cicaldau da mesela iyi duruyor ama son senesi olmasına rağmen doğru düzgün teklif alamamış olması falan garip. Cicaldau'yu izlemedim de Morutan'a tercih ediyorsa merak ettim açıkçası.
7-8 i bizim taraftar demiş zaten. Para cepte olmayınca kolay harcanır. Cicaldau scout raporu gibi bir şey arıyorum ama hiç bulamadım henüz.

E4lTSV4X0AYZhWb

Son düzenleme:
Kulüp sözcülüğünu ben yapabilirim sn başkan parada istemez mevzu Galatasaray olunca ağzımda bozuktur çok güzel söverim laf sokarım ceza verseler bile bir kanal bulup hak edene hak ettiği cevabı misliyle veririm özetle bu tanimda birini bulunuz rezil olmaktan biktik

Herşey bir yana gelenler değilde beni ilk 11'e koyacagimiz Türkler ilgilendiriyor.Hakikaten şu anda gözü kapalı ilk 11'e koyacağım bir yerli var diyemem.Belli ki bu iş değişmeyecek,isteyen Ankara imiş.Bizim ülkede şu anda onun ya da onların aksini isteyip gerçekleştiği hiç olay olmadı.Bu iş Fener'e yarayacak.

Bu ne yaw cok bos yapiyor bu. Cıkar ekrana 25 dk konusur kimse ipine takmaz

Yaklasik bir ay var ama oyuncunun gelmesi ve en az 15 gun takimla calismasi var kalan suremiz 15 gun hazir futbolcular vardi artik hafta sonuna kadar gelen giden olmazsa sayin elmas ta cikip profosyenel dunyanin umulmadik bariyerleri dermi acaba

Sponsor işi ne zaman belli olur, stad zemini ne oldu biliyor musun ? Sence Flerentino’yu verir mi bize Benfica ?
Zemin temmuz başında ekilip ağustosa kadar bekletilecek diye biliyorum. Florentino'yu verirler ya ama ne isterler bilmiyorum.

Sponsor da temmuz başında açıklanmalı.

Zemin temmuz başında ekilip ağustosa kadar bekletilecek diye biliyorum. Florentino'yu verirler ya ama ne isterler bilmiyorum.

Özellikle sponsor konusunu çok önemsiyorum. Yönetimin güvenirliğini direk etkileyecek bir mesele bana göre Türk Telekom haziran sonunda bitiyor zaten.

Evet çimin olgunlaşması 4 hafta sürüyor, daha sonra hibrit çalışması yapılacak bildiğim kadarı ile, 15-20 ağustos hazır olur tahminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt