Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zemin temmuz başında ekilip ağustosa kadar bekletilecek diye biliyorum. Florentino'yu verirler ya ama ne isterler bilmiyorum.

Sponsor da temmuz başında açıklanmalı.
Berg mi Florentino mu peki sence ? Hangisi bizim oyunumuza daha uygun. Tabi etrafındaki oyunculara da.

Yabancı sınırlamasından sonra eğer bir kanatta Kerem oynayacaksa diğer kanatta Onyekuru gibi bir oyuncudan ziyade Deulofeu gibi topu ayağına aldığı zaman da fark yaratabilecek bir oyuncu olması lazım hani özellikle dribling becerisiyle rakibin dengesini bozabilecek bir oyuncu lazım

Yabancı sınırlamasından sonra eğer bir kanatta Kerem oynayacaksa diğer kanatta Onyekuru gibi bir oyuncudan ziyade Deulofeu gibi topu ayağına aldığı zaman da fark yaratabilecek bir oyuncu olması lazım hani özellikle dribling becerisiyle rakibin dengesini bozabilecek bir oyuncu lazım
Florinel Coman,şu Gürcü eleman ismi çok garip yazamıyorum,Morutan vs.

gün bitmeden bi kap olsa güzel olurdu gedson ve diğer benficalı eleman için görüşmelere başlandı diye ,ya da şu doğruysa levent tüzemenin bahsettiği 10 no da olabilir.

9D6D5EB0-2A31-423C-B2EC-2D93E4952545.webp
Bu sistemde sağ ve sol orta saha oyuncularının çok verimli olması ve önlerindeki Joao Felix’in çok iyi bir 10 numara olması Gedson ve Florentino’yu da çok etkili kılmıştı , bizde de buna yakın bir sistemde başarılı olmaları kaçınılmaz

Aynen katılıyorum Eğer bir kanat Kerem olacaksa ki bizde daha iyisi yok,2'incisi çalım atan,defansı dağıtan bir adam olmalı.Misal en ucuzu Bruma,örnektir kendisi.Boyle bir adam olmalı.

o kadar 10 numara geldi , kadıköyde mağlubiyet görmeden (2 kere) galibiyet alan tek 10 numara belhanda oldu takıma bak

bu arada gedson’a 10 basıp alırsak bizim transfer limitimizi (tffnin açıkladığı ) doldurabilir tamamen.

tamamen kafadan söyledim hesaplamadım ama falcao , feghden kurtulmak şort.

bu arada gedson’a 10 basıp alırsak bizim transfer limitimizi (tffnin açıkladığı ) doldurabilir tamamen.

tamamen kafadan söyledim hesaplamadım ama falcao , feghden kurtulmak şort.
Bence takma o işi o iş gerçek olsa idi fener bir sürü ceza alirdi.Haa diyebilirsin ki fener'e birşey olmadı ama bize olur.Haklisin da.Yalniz orda geçmişte yapılan esneklikler örnek gösterilecektir ki,zaten işin özüde bu bence.

o kadar 10 numara geldi , kadıköyde mağlubiyet görmeden (2 kere) galibiyet alan tek 10 numara belhanda oldu takıma bak

hakemler engel olmasa aziz yıldırımın mafyalığı olmasa gs kadıköyde 20 yıl yenilmemezlik serisi yapardı.adil olan her f5 maçında gs kazanır allahın izniyle.yıllardır söylerim bu sözü.son iki sezondur düzgüne yakın yönetiliyor ve 2 de 2. biz f5 le 10 maç yapalım adil yönetilsin 8 i gs biri berabere biride f5 alır.

bu sözümün ligdede arkasındayım,gs yi engellemesinler en kötü kadro ile olsa şaka yapmıyorum en kötü kadro bile olsa 10 sezonun 6-7 sini gs alır.gs bu ligin babasıdır kralıdır padişahıdır.tek büyüğüdür diğerleri anca hizmetçisi olur.

Bu arada Emre Akbaba 10 numarayı alır artık bu sene ?

Ekli dosyayı görüntüle 127561Bu sistemde sağ ve sol orta saha oyuncularının çok verimli olması ve önlerindeki Joao Felix’in çok iyi bir 10 numara olması Gedson ve Florentino’yu da çok etkili kılmıştı , bizde de buna yakın bir sistemde başarılı olmaları kaçınılmaz
Bizimle eşleştikleri dönemde Florentino korkunç bir adamdı hani 18 yaşında filandı o dönemde ve Gedson ile birlikte orta sahamızı üzdüler resmen

Mesela Real Madrid 'le oynarsın Psg ile oynarsın dersin ki inanılmaz kalite farkı var arada adamlarda Ronaldo var Neymar var dersin de ilk defa Avrupa futbol ortamının bu kadar gerisinde kaldığımızı fark etmiştim bu Benfica eşleşmesinde resmen Ferro Gedson veya Florentino / Felix gibi gençler ile çıkıp adamlar terlemeden bile turu geçmişlerdi

O dönem ki Florentino 'dan çok uzakta olabilir tabii Gedson gibi o da uzun zamandır oynamıyor ama bu ikiliyi getirip orta sahamızı emanet edersek çok acayip duygular ile izleriz bu orta sahayı

Maalesef yabancı sınırlaması yüzünden Taylan / Emre Kılınç veya Kerem gelirse Kaan gibi oyunculara bir şekilde yer bulmamız gerekiyor benim aklımı karıştıran o

Belki Taylan & Florentino ikilisini orta sahada kullanıp Gedson 'u dönem dönem oynadığı gibi bunların önüne koyabiliriz Emre Kılınç veya Kerem sol kanadın oyuncusu olabilir Kaan üçlü stoper oynarsak sağ stoper olabilir hani bir şekilde yerli oyuncuları bu plana dahil etmemiz gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt