Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuç olarak cenaze için izin alıp partilerde dolaşması normal mi ? Serdar Aziz de suçsuz o halde ? Onyekuru konusunda ben de alınmasın diyordum fakat maliyeti az olunca da alınmasın diyemem çünkü o fiyata bir risk almak bu yabancı kuralı ile zor. Ama bu sene sakatlık ve bu durumdan dolayı çok maç kaçırdı. 4 ay yok denen Mami son 2 maç çıkıp oynarken Onyekuru ağrısı olduğu için son maç takımı yalnız bıraktı. Biraz kendisine baksın hem fiziki hem de futbol olarak kendisini geliştirsin artık. Snapchat’te başarılı olduğu kadar kapalı defanslara karşı etkili olamadı bu sene.
Paylasim ne bi gorelim once ustelik herif ne kadar izin almis naapmis bilmiyoruz ki. Bi haber yapiliyir dogru yanlis pesine takiliyor herkes.
Hem serdar ne alaka adam rutin sakatlik muhabbeti yapip tatile gitti

Gedson Onyekuru Alex Moreno Berg 1 hafta içinde açıklanırsa tur şansımız artar

yine gelenin gidenin olmadığı bir gün

psv maçına aytaç-kılınç-akbaba orta sahasıyla çıkacağız gibi

Davy propper he
Işte simdi moralim bozuldu

Ne adamdı be!

Fifa99 oynarken

İlk transferlerim Viera ve Weah olurdu.

Bak şimdi aklıma geldi Fifa99 müzikleri ise efsanedir
üstad bu müthiş mesajınla sana veda etmek olmadı.
da
tercihlerin kötü imiş gsyi alınca zola zidane vieri baggio yu transfer ederdim kalan ve satışlardan gelen para ilede a.cale diye bi herif buldumdu amerika liglerinden enfes kafa golleri olurdu onu falan transfer ederdim. dönersen bende o listemi bulursam üzerine konusuruz. oyunun tüm liglerini tek tek taramıştım eldeki paraya en etkili herifleri bulabilmek için

omarı feshedin abicim ya 1 sene aldı maaşını bu sene de karşılıklı feshetsin o da yolumuza bakalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla hukuki olarak ne yapılabilir bilmiyorum ama adam evindeki partide yaralandı .Ceremesini biz çekiyoruz.Bu adama bı yaptirim yapılamıyor mu

PSV maçına bu kadro ile çıkalım PSV'yi eleyip bir sonraki turda işimize bakalım.

Muslera
Kaan Luyindama Marcao Moreno
Gedson Florentino
Kerem Shaqiri Onyekuru
Mohammed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt