- 21 Haziran 2011
- 27.981
- 7.706
- 2.313
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yerli kim ustaounas mohammed berghuis
fortounis
gedson florentino
![]()
Yok ebesininounas mohammed berghuis
fortounis
gedson florentino
![]()
Ounas ve beghuis'in yedekleri onyekuru ve Kerem of be kadroya bak kendimden geçtim keşke kurulabilse ama hayalounas mohammed berghuis
fortounis
gedson florentino
![]()
Evet çıkardım 1.5 yil icin 10m euro vermisti drogbaya daha sonra da nisan sampiyonluk fenere. daha sonra da avrupadan men yedikHe onu soyleyen ayni zamanda drogba ile snejder transfer eden unal cikardin mi ?
Basliyoruz
arka taraf baki mercimek orhan ak kıvamında olacak diye korkuyorum. bir stoper ve bir bek garanti türk olmak zorunda çünküounas mohammed berghuis
fortounis
gedson florentino
![]()
Öyleyse Olympiakos'u 5'e oyuncuyu da 1,5 maaşa ikna ederiz oyuncu maaşı makul da boservisi 5 milyon Euro eder mi orasını bilmiyorum önce 1 milyon Euro'ya 1 yıllık kiralayalim bakalım iyi çıkarsa alırız bonsevisini
caner erkin
mert çetin
kaan ayhan
türk gk öner üstatSağ beke Bursa'dan ismaili stopere Kaani sol açık içinde barış Alper Yılmaz'ı almalıyız keremle dönüşümlü oynarlar bu 3 Türk olsun yabancı sınırı falan etkilemez diğer mevkiler çok daha önemli yabancılari orda kullanmak gerek
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi