Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Sabri 10 no oynuyordu
Altyapilarda ortaligin tozunu attiriyordu
Altyapilarda ortaligin tozunu attiriyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğraşamam reis
Ben pato ve alan haberleri bekliyorum adamlar halen yaşıyor mu onu bile bilmiyorum hoş
Berghuis bu mesajı görünce Galatasaray defterini kapattı!..birini alma hakkınız olsa berghuis i mi morutanı mı yoksa ousa mı ne o adamı mı alırsınız
Ben pato ve alan haberleri bekliyorum adamlar halen yaşıyor mu onu bile bilmiyorum hoş

hayır sen verecen hadi bakim neyinden çekiniyon renkli bayraklı herifin teki
pirlo diye yorumladımHaluk Yürekli: "Fatih Terim'in yeni yardımcısı bir İtalyan hoca olacak."
Sonunda be. Geçmiş dönemlerde bunun sıkıntısını çok yaşadık. Yardımcı hoca kesinlikle çok önemli. Maç esnasında hocanın göremediği şeyleri görebilen,öneride bulunabilen,sadece kenarda oturmayan biri olmalı bu.
Haluk Yürekli: "Fatih Terim'in yeni yardımcısı bir İtalyan hoca olacak."
Sonunda be. Geçmiş dönemlerde bunun sıkıntısını çok yaşadık. Yardımcı hoca kesinlikle çok önemli. Maç esnasında hocanın göremediği şeyleri görebilen,öneride bulunabilen,sadece kenarda oturmayan biri olmalı bu.
Normalde berghuis derim ama yasi 29 morutani tercih ederdim sadece yastan dolayibirini alma hakkınız olsa berghuis i mi morutanı mı yoksa ousa mı ne o adamı mı alırsınız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reis çekindiğim yok yav.Bu herif bela gibi, bunun yancıları ile uğraşmak istemem.