Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün bazoeri yazacaktım ama son sene hep stoper oynamış diye vazgeçtim haberi çıkmış ya la

Bu arada konulardan alakasız Linnes ile Donk için bir teşekkür mesajı yayınlamak lazım devam etmeyeceksek.Kaç senelik adamlarımız. Böyle sıfır mesajla yollamak çok ayıp . Belhanda’yı , Nagatomo’yu bile uğurladık , cidden ayıp. Gel dedik geldiler git dedik gittiler ne küstüler ne huzursuzluk çıkardılar. Biraz muasır medeniyetler seviyesine çıkmak lazım

sağ bek için aradıgımız fantazi yüzünden giren delik giderek büyüyor formül basit marianoya soracaksın kimi alalım diye

Bugün bazoeri yazacaktım ama son sene hep stoper oynamış diye vazgeçtim haberi çıkmış ya la
Bu adam çift yönlü orta sahaydı ve öyle ciddi bir çıkış yapmıştı değil mi? Stoper olarak iyi skor katkısı vermiş. Sakatlık falan geçirip hızını, çevikliğini falan mı kaybetti de stopere evrildi?

normalde ergenlikleri yüzünden çok eleştirirdim fakat yunustan umutluyum bu yıl ,adana demirde eskiye göre daha yere saglam basan biri oldu bence

Libero oynuyor iki sezondur.

Orta saha icin kendisini yetersiz buluyorum, stoper zaten hic degil. Libero denilen pozisyon ise mazide kaldi, dunyada libero oynatan suan iki takim varsa, biri Vitesse, yani oynadigi takim.

Kisacasi, bize uygun oyuncu degil. Disiplin sorunlarina hic girmiyorum zaten.

Adam Ounas ile Bergouis kıyası biraz şey gibi Podolski ile Sinan Gümüş. Yaş olarak Sinan daha gençti ama Podolski’nin kalitesi nere Sinanın ki nere

Berguis zeki oyuncu ounastan farkı.. Teixeria alınsın ligin içinden geçer.

Bu paraya bence bizim almamız lazımdı ama bir renktaş bu sezon çok kötü bir sezon geçirdiğini ve bir alt ligte bile sırıttığını söylemişti. Geçen sezon kendisinin adı çıktığında 4-5 milyon euro istiyordu sözde, başkanı o fiyattan1 milyona inmesi o renktaşı destekler nitelikte. Ersin yerine istiyorlar sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt