Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasarayin adi gecen bir haber paylastim , bir kusurum olduysa af diliyorum sizden Servet bey.
Senin paylaşımlarına kurban olsunlar Meme t. Ben memnunum.Galatasarayin adi gecen bir haber paylastim , bir kusurum olduysa af diliyorum sizden Servet bey.
Kusura bakmayin lutfen.
işin en zor kısmını halletmişizAli Naci Küçük: "Galatasaray, Kaan Ayhan ile anlaştı, Sassuolo ile masaya oturulacak."
Senin paylaşımlarına kurban olsunlar Meme t. Ben memnunum.
Galatasarayin adi gecen bir haber paylastim , bir kusurum olduysa af diliyorum sizden Servet bey.
Kusura bakmayin lutfen.
Hakikaten sayin elmasin tum eylem plani hazirmis ilk 10 gun ilk 100 gun ilk 10 gunku eylem plani hic birsey yapmadan olu taklidi yapmak olsa gerek su anda oturmus evdeki hesap carsiya uymadi diye kara kara dusunuyorlardir
Borcu vadeleri gorunce transferi birakip nakit para bulmaya ve calisiyorlardir
Her yonetim digerinin aynisi degismez biri hasan digeri kel hasan
siz inanmaya devam edin bende inanmamaya adam yaparsa ben yanilirim sayin baskandab ozurde dilerim ama fazla atti secimden once aciklasa aciklasa akbabayi aciklarResmi islemlerin tamamlanmasini beklenmedigini nerden biliyorsun. Dünya tarihindebaskanligin 3. gününde full kadro kuran baskan sayabilirmisin bana? Ugrasmadiklarini nerden biliyorsun?
Yapilacak bisey yokbir diğer gazete O’Jogo gazetesinin haberine göre Luis Florentino ve Gedson Fernandes’i satmak isteyen Benfica, oyuncuları kiralamak isteyen Galatasaray’a kapıları kapatmış.
Ekli dosyayı görüntüle 127813
Siz kafayi fena bozmussunuz. 2 günde neden 10 transfer gelmedi!? Istifa lan . Daha kontratlari bitmeyen sponsorlar yerine niye yenilerini eklemedin elmas? Istifa et laHakikaten sayin elmasin tum eylem plani hazirmis ilk 10 gun ilk 100 gun ilk 10 gunku eylem plani hic birsey yapmadan olu taklidi yapmak olsa gerek su anda oturmus evdeki hesap carsiya uymadi diye kara kara dusunuyorlardir
Borcu vadeleri gorunce transferi birakip nakit para bulmaya ve calisiyorlardir
Her yonetim digerinin aynisi degismez biri hasan digeri kel hasan
İşte çuvallayacak ekipMuslera
Yedlin - Kaan - Marcao - Solbek
Florentino - Gedson
Kerem - Teixeira - Halil
Mohamed
Adama herkes küfür etti o dönem o da ısrarla yazdıGedson transferini ilk duyuran sahis, kimse yazmamisti ne Di Marzio ne de digerleri.
Rtas yazacaklarim tamamen tahminim:siz inanmaya devam edin bende inanmamaya adam yaparsa ben yanilirim sayin baskandab ozurde dilerim ama fazla atti secimden once aciklasa aciklasa akbabayi aciklar