Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikaten sayin elmasin tum eylem plani hazirmis ilk 10 gun ilk 100 gun ilk 10 gunku eylem plani hic birsey yapmadan olu taklidi yapmak olsa gerek su anda oturmus evdeki hesap carsiya uymadi diye kara kara dusunuyorlardir

Borcu vadeleri gorunce transferi birakip nakit para bulmaya ve calisiyorlardir

Her yonetim digerinin aynisi degismez biri hasan digeri kel hasan

Hakikaten sayin elmasin tum eylem plani hazirmis ilk 10 gun ilk 100 gun ilk 10 gunku eylem plani hic birsey yapmadan olu taklidi yapmak olsa gerek su anda oturmus evdeki hesap carsiya uymadi diye kara kara dusunuyorlardir

Resmi islemlerin tamamlanmasini beklenmedigini nerden biliyorsun. Dünya tarihindebaskanligin 3. gününde full kadro kuran baskan sayabilirmisin bana? Ugrasmadiklarini nerden biliyorsun?

Esas hedefimiz lig şampiyonluğu olduğu dusunulurse acele etmemize gerek yok kamplara yetişsin transferler yeterli hatta oyuncu almasak bile temizlik yapabilirsek biraz satış yapabilirsek çok daha iyi olur

Resmi islemlerin tamamlanmasini beklenmedigini nerden biliyorsun. Dünya tarihindebaskanligin 3. gününde full kadro kuran baskan sayabilirmisin bana? Ugrasmadiklarini nerden biliyorsun?
siz inanmaya devam edin bende inanmamaya adam yaparsa ben yanilirim sayin baskandab ozurde dilerim ama fazla atti secimden once aciklasa aciklasa akbabayi aciklar

Siz kafayi fena bozmussunuz. 2 günde neden 10 transfer gelmedi!? Istifa lan . Daha kontratlari bitmeyen sponsorlar yerine niye yenilerini eklemedin elmas? Istifa et la

harbiden kafayi yemissiniz

Sabrimiz tukeniyor. Psv maci yaklasiyor. Kadro gecen sezonkinden bile fersah fersah geride. An itibariyle

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Omer
Taylan Aytac Kilinc
Babel Mohamed Kerem

siz inanmaya devam edin bende inanmamaya adam yaparsa ben yanilirim sayin baskandab ozurde dilerim ama fazla atti secimden once aciklasa aciklasa akbabayi aciklar
Rtas yazacaklarim tamamen tahminim:

Dün Baskan ve Hoca ilk defa toplanti yapti. Futbol sorumlusu Hoca oldugundan bu toplantida Transferler ve Teknik heyet konusu masaya yatirildigini düsünüyorum. Hoca listesini sunmustur, Elmas kendileri hazirladigi listeyi sunmustur. Bu listeleri birlestirip transfer edilecek oyuncu havuzu olusmustur. Haftaya bu konu hakkinda yogun gelismeler bekliyorum. Ayrica Demirbilek toplantiya dahil olmustur. Demirbilek ile konusulan muhtemel konular Tesis yenileme islemleri, veya transfer sponsorlugu olmustur.

Biraz sabir yaw adam göreve geleli 1 hafta olmadi derin bir nefes alalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt