- 1 Mayıs 2018
- 58.514
- 49.272
- 3.873
Kero adminin dedigi gibi
1 temmuza kadar sabir
1 temmuza kadar sabir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Işıtan bey’e fırsatım olsa sorardım, Akbaba’yı Fortuna Sittard’a olsa alır mısın diye. Akbaba, Arda hep eksi yazar bu yönetime. Ne farkınız kalıyor ki MC yönetiminden bunlarla sözleşme uzatınca?siz inanmaya devam edin bende inanmamaya adam yaparsa ben yanilirim sayin baskandab ozurde dilerim ama fazla atti secimden once aciklasa aciklasa akbabayi aciklar
kadroyu okurken daraldımSabrimiz tukeniyor. Psv maci yaklasiyor. Kadro gecen sezonkinden bile fersah fersah geride. An itibariyle
Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Omer
Taylan Aytac Kilinc
Babel Mohamed Kerem
Sende haklisin kardesimde bende buna uyu oluyorum transfer toplantisi nedir teknoloji caginda telefonu var konferansi var 24 saat baglantida kalacaksin bir toplantiyla olaymi cozulur transferden sorumlu kimse hocayla 24 saat gorusecek baskana ileticek bir toplantida ne cozulur sunu alalim bunu alalim sartlar her saniye degisir transfer isindeRtas yazacaklarim tamamen tahminim:
Dün Baskan ve Hoca ilk defa toplanti yapti. Futbol sorumlusu Hoca oldugundan bu toplantida Transferler ve Teknik heyet konusu masaya yatirildigini düsünüyorum. Hoca listesini sunmustur, Elmas kendileri hazirladigi listeyi sunmustur. Bu listeleri birlestirip transfer edilecek oyuncu havuzu olusmustur. Haftaya bu konu hakkinda yogun gelismeler bekliyorum. Ayrica Demirbilek toplantiya dahil olmustur. Demirbilek ile konusulan muhtemel konular Tesis yenileme islemleri, veya transfer sponsorlugu olmustur.
Biraz sabir yaw adam göreve geleli 1 hafta olmadi derin bir nefes alalim.
o zaman secim ertelenince kaybedecek bir gunumuz bile yok diye niye yaygara yaptı?Esas hedefimiz lig şampiyonluğu olduğu dusunulurse acele etmemize gerek yok kamplara yetişsin transferler yeterli hatta oyuncu almasak bile temizlik yapabilirsek biraz satış yapabilirsek çok daha iyi olur
İlk 10 gun bittiginde cikip 10 gunde neler yaptigini hangi sozleri verdigini anlatsin ikna olalim secimden once 10 gun demeyeceksin en kisa surede diyeceksin Turkiyenin genel huyu secimden once savur secimden sonra sartlar degisti de cik isin icinden dedigim gibi yapsin gorelim bizde takdir ederiz ajax maci geldiginde kimler gelmis kimler gitmis bakicazBurak Elmas için yangın başlatmanız şaka gibi. Daha seçim bitelim 7 gün olmadı mazbatayı alalı 3 gün oldu. Tam olarak derdiniz ne sizin ? Football Manager mi oynuyoruz pat diye transfer yapılsın ?
yangını kendisi başlattı seçim bir gun gecikirse mahfoluruz biteriz diyerek. baş yangın tayfa burak elmasın kendisi zaten.Burak Elmas için yangın başlatmanız şaka gibi. Daha seçim bitelim 7 gün olmadı mazbatayı alalı 3 gün oldu. Tam olarak derdiniz ne sizin ? Football Manager mi oynuyoruz pat diye transfer yapılsın ?
10 gün bitti mi ? Şu an 10. Günde miyiz ?İlk 10 gun bittiginde cikip 10 gunde neler yaptigini hangi sozleri verdigini anlatsin ikna olalim secimden once 10 gun demeyeceksin en kisa surede diyeceksin Turkiyenin genel huyu secimden once savur secimden sonra sartlar degisti de cik isin icinden dedigim gibi yapsin gorelim bizde takdir ederiz ajax maci geldiginde kimler gelmis kimler gitmis bakicaz
E haksız mıydı ? Gecikmedi mi ? Şu an adama niye tepki koyuluyor gereksiz yere. Siz yeni aldığınız evin içini görmeden eşyalarla dolduruyor musunuz hemen ? Mali tablo hakkında net bilgi olmadan nasıl bir yol haritası çizmelerini bekliyorsunuz 3 günde ?yangını kendisi başlattı seçim bir gun gecikirse mahfoluruz biteriz diyerek. baş yangın tayfa burak elmasın kendisi zaten.
bu ülkedeki sabır kimsede yok rtaşSabir yok abi bu ülkede sabir
Yaygarayi herkes yaptı transferin çok önemi yok elbet yapılacak diğer adaylar olsaydı transfer filan olmayacaktı ve muhtemelen şu anda hoca kim olur diye konuşuluyorduo zaman secim ertelenince kaybedecek bir gunumuz bile yok diye niye yaygara yaptı?
Rakibimizin kim olduğuna da tekrar bak istersenİlk 10 gun bittiginde cikip 10 gunde neler yaptigini hangi sozleri verdigini anlatsin ikna olalim secimden once 10 gun demeyeceksin en kisa surede diyeceksin Turkiyenin genel huyu secimden once savur secimden sonra sartlar degisti de cik isin icinden dedigim gibi yapsin gorelim bizde takdir ederiz ajax maci geldiginde kimler gelmis kimler gitmis bakicaz