Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yangın için erken temmuzun ortalarına kadar sabretmek lazım.
Şöyle bir gerçek var. Elmas yerine Eşref seçilseydi Elmas fanları şuan yangına başlamıştı. "Elmas gelseydi transferler bitmişti şimdi, daha çok beklersiniz "falan:)
elendikten sonra bence çok beklemeye gerek yok renktaş.

10 gün bitti mi ? Şu an 10. Günde miyiz ?
Rakip konusunda dilim surctu Hollanda diyince aklima ajax geliyor psv olacakti benimde umudum iyi seyler olsun tarih yazsin ama ben hayatimda secim vaadlerini tutan herhangi birini gormedim siyasette sporda farketmez tutarsa tarihe gecer alkislariz tutamazsa cengizden beter olur bekliyoruz heyacanla

Rakip konusunda dilim surctu Hollanda diyince aklima ajax geliyor psv olacakti benimde umudum iyi seyler olsun tarih yazsin ama ben hayatimda secim vaadlerini tutan herhangi birini gormedim siyasette sporda farketmez tutarsa tarihe gecer alkislariz tutamazsa cengizden beter olur bekliyoruz heyacanla
En azından ilk 2 haftayı doldurmasını beklesek. Sonra yönetimler taraftar baskısıyla nasıl saçmalıyor bunu tüm türk kulüplerinde görüyoruz zaten. Daha 1 hafta dolmadan başlamak garip.

Şöyle bir gerçek var. Elmas yerine Eşref seçilseydi Elmas fanları şuan yangına başlamıştı. "Elmas gelseydi transferler bitmişti şimdi, daha çok beklersiniz "falan:)
Yaw carsamba deviri alan kim olursa olsaydi beklenilirdi. Hatta tam tersi simdi konusanlar, o zaman seslerini cikarmazlardi. Ben sana dün 30. una kadar zaman tanirim derken, sen benden daha acimasizsin demistin bana. Sponsor olayi farkli yürüyen sözlesmeler var

Elmas Esref farketmiyor kisa vadede kimse birsey yapamaz gercek bu adam elli kere soyledi klubub borc yukunu istedik vermediler diye belki icerdeki gocuk cok fazla buyuk ihtimallede boyle cengiz yeni yonetime guc duruma sokmam icin guzellik yapmistir kurduklari tum planlar degismis olabilir o yuzden secim oncesi vaadlere takilmadan devam etmek gerekir

Yaw carsamba deviri alan kim olursa olsaydi beklenilirdi. Hatta tam tersi simdi konusanlar, o zaman seslerini cikarmazlardi. Ben sana dün 30. una kadar zaman tanirim derken, sen benden daha acimasizsin demistin bana. Sponsor olayi farkli yürüyen sözlesmeler var
çoğunluk elmas fanı olduğu için yangın daha büyük olurdu onu diyorum
yoksa yukarda da yazdım sabredilmesi gerekiyor temmuz ortasına kadar

Ne Ajax ı? Tövbe de
İlk 10 gun bittiginde cikip 10 gunde neler yaptigini hangi sozleri verdigini anlatsin ikna olalim secimden once 10 gun demeyeceksin en kisa surede diyeceksin Turkiyenin genel huyu secimden once savur secimden sonra sartlar degisti de cik isin icinden dedigim gibi yapsin gorelim bizde takdir ederiz ajax maci geldiginde kimler gelmis kimler gitmis bakicaz

En azından ilk 2 haftayı doldurmasını beklesek. Sonra yönetimler taraftar baskısıyla nasıl saçmalıyor bunu tüm türk kulüplerinde görüyoruz zaten. Daha 1 hafta dolmadan başlamak garip.
Yok elestiri degil bur sadece gelecegin malumu ama cikip en azindan bir tv karsisina durum degerlendirmesi beklerim bize su kadar borcla verdiler planlarimiz tikirinda gidiyor hesaplarimiz sasti veya sasmadi hafta sonuna kadar taraftara bir bilgi vermeli bunu hakediyoruz

Elmas Esref farketmiyor kisa vadede kimse birsey yapamaz gercek bu adam elli kere soyledi klubub borc yukunu istedik vermediler diye belki icerdeki gocuk cok fazla buyuk ihtimallede boyle cengiz yeni yonetime guc duruma sokmam icin guzellik yapmistir kurduklari tum planlar degismis olabilir o yuzden secim oncesi vaadlere takilmadan devam etmek gerekir

taraftarı kimse iplemez de transfer harici seçim vaatlerini yerine getiremezlerse muhalefet mayısta tekrardan seçime gitmek için şartları zorlar

Doğru topçuları alsınlar geleceğe yönelik bir kadro kurulsun kiralık sayısı mümkün olduğunca az olsun hiç acele etmeye gerek yok. 10 gün olmaz 1.5 ay olur. Gerekirse elenelim. Apar topar transfer yapıp yanlış tercihler yapılmasından iyidir. Sonuçta transfer çok boyutlu bir iş kolay bir şey değil. Bu sene olmaz seneye oturmuş kadronla başarı yakalarsın. Ama artık bir çekirdek kadron olsun. Her sene 10-15 oyuncu değişmemeli takımda.

yeni sezonda taraftar alinacak mi , bizim icin bu buyuk onem tasiyor.
Taraftarsiz Y gibi oynuyoruz.

Gökdeniz neyi başardı da 5m istiyor kulübü. İyice şımardı bu anadolu kulüpleri. Barış 3m Gökdeniz 5m

yeni sezonda taraftar alinacak mi , bizim icin bu buyuk onem tasiyor.
Taraftarsiz Y gibi oynuyoruz.
sezon açılana kadar 2.doz aşı sayısı burada 40 50myi zorlar. yarım kapasite olsa da açarlar diye düşünüyorum.
kulüplerin en büyük gelir kaynaklarından biri stadyum gelirleri o yüzden tam kapasite açılırsa da şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt