Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
İşimiz zorİbra edilmezlerse bile bişey çıkmaz akpye yakın mc aa
Polat gibi aklarlar kolayca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşimiz zorİbra edilmezlerse bile bişey çıkmaz akpye yakın mc aa
Polat gibi aklarlar kolayca
Zamların içine; eski alacaklarını mı eklediler mesela.
Örneğin; geçen seneki Donk sözleşmesi.
Yapmış olabilirler, mali genel kurul olsaydı keşke
Şu an tamamen afaki konuşuyorum. Diyelim Elmas, 600 milyonu buldu. Onun cebinden, bunun cebinden, onun sponsorluğundan derken 600'u topladı ödedi.Bu herif diyorsa doğru olması muhtemel.
Yapılandırma borcu da ödenmeyecekken neyin ödemesi bu 600 milyon
ne aynısı yıllardır euroleugeyi besliyor pammık elleri gs için cebe yoksa alırız tr piyasasına araplarıThy madem rahatsiz versin ayni parayi olsun sponsor yada cekilsin kenara
Real nefis taraftarı neden istemiyor???Hücum anlamında bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmam Moreno özelinde hani hızı kondisyonu topla ilişkisi filan iyidir ki pas / orta becerisi filan dad Saracchi'ye kıyasla iyidir, ama işin defans tarafında da bir o kadar etkisiz eleman benim bildiğim kadarıyla
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Paranın ödenip, transferi yapacağını söylüyorlarBu Eyüp Yıldızın kanalında söylediğini iddia ediyorlar 600 milyon olayını.
Oradan geçiyor , Onyekuru , Gedson gelir diyor.
O da ilginç.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kulübün gelir tarihleriyle gider tarihleri uyuşmuyor.Şu an tamamen afaki konuşuyorum. Diyelim Elmas, 600 milyonu buldu. Onun cebinden, bunun cebinden, onun sponsorluğundan derken 600'u topladı ödedi.
Pekala bunu nasıl geri ödeyecek o kişilere. Bu süreç nasıl oluyor acaba
600 milyonu bulacak gidip , Onyekuru , Kaana vs bonservis verecez bide.Paranın ödenip, transferi yapacağını söylüyorlar
300 Milyon demiştiAponun herkesi arayıp söylediği miktar değilmi bu çıkan miktar
Elmasta bunun için 40m doları kasa kolaylığı için yönetimimiz verecek demedimi
Karşılaşılan miktar çok daha fazla o halde
sene ici derken? Mariano felanin borcu bile duruyormus halen. 3 senede hic ödeme yapmamislar gibi600 milyon bana da kolpa geldi 60 milyon euro para ediyo hiç mi ödeme yapılmadı sene içinde bu topçulara