Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamların içine; eski alacaklarını mı eklediler mesela.

Örneğin; geçen seneki Donk sözleşmesi.

Yapmış olabilirler, mali genel kurul olsaydı keşke

yüksek ihtimalle taşdemir ile ömer'in imzaladığı yeni sözleşmelerdeki miktara ödenmemiş ücretler dahildir.

Bu herif diyorsa doğru olması muhtemel.

Yapılandırma borcu da ödenmeyecekken neyin ödemesi bu 600 milyon
Şu an tamamen afaki konuşuyorum. Diyelim Elmas, 600 milyonu buldu. Onun cebinden, bunun cebinden, onun sponsorluğundan derken 600'u topladı ödedi.

Pekala bunu nasıl geri ödeyecek o kişilere. Bu süreç nasıl oluyor acaba

Hücum anlamında bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmam Moreno özelinde hani hızı kondisyonu topla ilişkisi filan iyidir ki pas / orta becerisi filan dad Saracchi'ye kıyasla iyidir, ama işin defans tarafında da bir o kadar etkisiz eleman benim bildiğim kadarıyla
Real nefis taraftarı neden istemiyor???

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamda reklam peşinde biraz. İş yoğunluğundan istifa etmişti. Sonra herkes Cengiz'e saldırmaya başladığında bir anda buda yavaş yavaş saldırmaya başladı. Bana güvenilir bir insan havası vermiyor.

qatar airways geldi mi

Şu an tamamen afaki konuşuyorum. Diyelim Elmas, 600 milyonu buldu. Onun cebinden, bunun cebinden, onun sponsorluğundan derken 600'u topladı ödedi.

Pekala bunu nasıl geri ödeyecek o kişilere. Bu süreç nasıl oluyor acaba
Kulübün gelir tarihleriyle gider tarihleri uyuşmuyor.

Yani para gelecek illaki de bakalım ne zaman gelecek.

Aponun herkesi arayıp söylediği miktar değilmi bu çıkan miktar

Elmasta bunun için 40m doları kasa kolaylığı için yönetimimiz verecek demedimi

Karşılaşılan miktar çok daha fazla o halde

600 m TL ha batmışız biz luyindama marcao satılır yerli defans ile gireriz sezona

600 milyon Tl'nin yanında gelecek paralarda vardır. Mesela sezon sonu için alınacak para daha kulüplerin hesabına yatmadı diye biliyorum bu Tff- Digitürk anlaşmazlığı yüzünden, bunun dışında vergi borcu da vardır yapılandırılır falan hemen bulunması gereken daha düşük bir rakamdır. Başkan çünkü önümüzdeki günlerde çözeceğiz diyor çok rahat orada ki böyle bir ödeme olduğunu da az çok biliyorlardı. Terim'in sözleşme kapı gelmemesinin nedeni de bu olabilir. Ama arkadaş maden bir borç var neden kimseye borcumuz yok falan diye yalan söylersiniz? Mali olarak ibra edilmeme ihtimalleri çok yüksek bence. Yeni yönetimiz en zor zamanı ilk 1 ay olacak tır ondan sonra bir sisteme oturturlarsa daha rahat ederler.

Yahu şu Cengiz ve Apo nun bir işide normal olsun, inim inim inletiyorlar insanı her yaptıkları işte burnumuzdan getirdiler olay oldu iyi kötü bi Falcaoyu getirdiler adam az kalsın ölecekti sakatlıktan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt