Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 senelik periyotta kulüp olarak doğru yollara girip projeleri yapıp bide şamp olup şlye gidelimde

Görücem bizi kapısında yatırıp iplemeyen markaları

İşte o zaman siz geleceksiniz ayağımıza

Burdan zamanında bize değilde daçkaya wildcard veren euroleague yönetiminede sesleniyorum sizlede görüşücez

morutan ile cicaldau 'a milyonlar gömmeye gerek yok scout ekibimiz en iyi f/p olarak en iyisini bulacaklardır

Baris Alper Yilmaz’i daha önce hic izlemedim Ama bir Youtube programinda Bulent Korkmaz öve öve bitiremedi

Enis Destan ve Baris Alper Yilmaz’in gelecek vaad Eden oyuncular olduklarini söyledi

Enis destan’i izledim ve övgüyü hak ediyor

Kaan sagbek
Ozan stoper (schalke ne kadar ister acaba)
1 tanede ofans turk olmali kerem/halil (olursa)

Bizi anca bu kurtarir

Veya gozgozden irfancani alacaksin ligde irfancani oynatacaksin oyle rahatlariz

1 senelik periyotta kulüp olarak doğru yollara girip projeleri yapıp bide şamp olup şlye gidelimde

Görücem bizi kapısında yatırıp iplemeyen markaları

İşte o zaman siz geleceksiniz ayağımıza

Burdan zamanında bize değilde daçkaya wildcard veren euroleague yönetiminede sesleniyorum sizlede görüşücez
slavia prag kadar olalım yeter fazlasında gözüm yokki olamayız zaten

umarım yetiştirici kimliğe bürünürüz bu arada diğer türlü rekabetçi diyip gel ulan rm gel ulan juve diye diye bi yerlerimiz havalanıyo sonra yıldızlar geliyo ve hop kısır döngü

Barış'tan ziyade Enis için şartları zorlasak keşke. Trabzon teklifini revize edip yeniden temasa geçmiş sanırım Altınordu ile.

Bugun qatar ile anlasmalari okumussundur sanirim ogrencileri sinavsiz tip okuyacak :)

Satacak tek thy kaldi, alacakda belli satacakda :)

Qatarin turkiyeyi transit olarak kullanmasi cirolarina etkisi 0, % ile hesaplarsin anca musteri portfoyunda
Transit olarak kullanmasi demografik/siyasi (kiyak) uzerine

(kiyak) derken muhtemelen ucuza ikmal ve havalimani ucretindendir
İşin aslının öyle olmadığı açıklandı. Katar Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan asker-sivil personel ile Katar SK de görev yapmak üzere eğitim alacak personeli kapsıyor...

Ki zaten heriflerin en alt düzey subayı 150-200 bin TL mukabili maaş alıyor; Filistinliler gibi burada okuyup da kapağı buraya atmak istemezler yani...

Nefret et ya da etme diye demiyorum bunları, senin bileceğin iş ama olayın doğrusu bu...

Kaan sagbek
Ozan stoper (schalke ne kadar ister acaba)
1 tanede ofans turk olmali kerem/halil (olursa)

Bizi anca bu kurtarir

Veya gozgozden irfancani alacaksin ligde irfancani oynatacaksin oyle rahatlariz
Muslera
Kaan-caldara-marcao-fabra
Paulinho
Douglas costa-gedson-tekşeria
Halil-kerem

Ne dion mason takıma

Şahane olmadımı yaw

Çiçaldu aradığımız isim değil sanki

5 falandır maliyetide

Daha doğru birini bulabiliriz o fiyata
3 ten fazla vermem şahsen ki rumen kulüpleri fazla çakal zaten geçen sene 10 milyon istemişler bu adama

sözleşme uzatmış bide sanırsam oooohh muhtemelen italyadan birine çakarlar

Geçen sene yerliler içinde en çok kullandığımız oyuncular Emre Kılınç ve Taylan ikilisiydi. Şimdi gördüğümüz kadarıyla Kerem ve Kaan ikilisi bu oyunculara eklenecek

Bence doğrudan Fatih Terim 'in ne oynamak istediğine göre bu oyunculardan 3 tanesi seçilecek, mesela stoperlerin yerden adrese teslim paslar ile çıkması konusuna bu kadar kafayı takmış durumdaysa Kaan 'ın kesinlikle oynayacağına inanıyorum, eğer net bir defansif orta saha alınırsa Taylan 'ın başka bir göreve kaydırılacağına inanıyorum mesela merkez orta saha rolüne ki hocanın Taylan 'dan kolay kolay vazgeçeceğini sanmam sakatlık durumu geçtikten sonra bunun haricinde diğer forma ya Kerem 'e ya Emre Kılınç 'a gider. Eğer 4-1-4-1 düzeninde ısrar ederse sol kanat için Emre Kılınç 'ı formaya yakın görüyorum yani daha doğrusu bu rol için daha uygun olacağına inanıyorum, bunun haricinde son dönemde kullandığı gibi kanat oyuncularından birisini topa basan merkeze kayan "oyun kurucu" diğer kanadın ise forvete yakın koşucu daha çok iç forvet gibi olmasını düşünüyorsa da formayı Kerem hak ediyor

Benim şey çok zoruma gitmez neden Kerem oynamadı Emre Kılınç oynuyor veya Kaan varken neden Taylan oynamaya devam ediyor diye, benim zoruma gidecek şey Arda Akbaba Ömer Taşdemir gibi oyuncuların sürekli ama sürekli oynadığı muhakkak 1-2 tanesini ilk 11 'de izlediğimiz bir Galatasaray olursa işte o çok zoruma gider. Taylan / Kaan / Kerem ve Emre Kılınç dörtlüsünün oynamasına karşı değilim açıkcası

................ Muslera
Kaan....Ozan.....Marcao.....PVA
...............Florentino
........Paulinho...Gedson
Hauge...............................Kerem
....................MM

.................Irfancan
Kaan....Luyi.....Marcao......PVA
.................... .Florentino
.............Gedson
Kerem....... Lindström...... Onyekuru
.................... MM

Irfancan
Kaan
Ozan
Pva
Florentino
Gedson
Paulinho
Lindström
Hauge
Onyekuru
Halil
Baris Alper
Falcao giderse scout forvet

12 transferden bahsediliyor soyle birsey olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt