Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin aslının öyle olmadığı açıklandı. Katar Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan asker-sivil personel ile Katar SK de görev yapmak üzere eğitim alacak personeli kapsıyor...

Ki zaten heriflerin en alt düzey subayı 150-200 bin TL mukabili maaş alıyor; Filistinliler gibi burada okuyup da kapağı buraya atmak istemezler yani...

Nefret et ya da etme diye demiyorum bunları, senin bileceğin iş ama olayın doğrusu bu...

Kimse zaten buraya kapak atacagindan bahsetmiyor ki bu ogrencilerin

Olay tamamen prensip meselesi

Onlar ogrencilerini sinavsiz yollayacak burada ki insanlarin hakkini yiyecekler, sonucta bir kontenjan var

Conte perisici 352nin solundada oynatıyodu

Bizim babelde fiziği kaldırabilirse oynayabilir ligde o formasyona geçersek eğer

Muslera
Kaan-caldara-marcao
Kerem-paulinho-gedson-babel
Costa-mohamed-texeria

Allahım brezilyamı

Conte perisici 352nin solundada oynatıyodu

Bizim babelde fiziği kaldırabilirse oynayabilir ligde o formasyona geçersek eğer

Muslera
Kaan-caldara-marcao
Kerem-paulinho-gedson-babel
Costa-mohamed-texeria

Allahım brezilyamı

Muslera
Delik deşik ederler renktaş abooo fark yemememiz için her maç en az 3 tane atmamız lazım

yok yav becali kadar olmasada adamların kanında var geçen sene 10 istedikleri yazıyodu bi kaç yerde yav

Son sezona dayanınca yumuşamış olabilirler.

Gerçi benim en çok merak ettiğim yeni yönetimin transferde vizyonu ve ikna kabiliyeti. AA’dan iyi olduğu bariz, fakat ne derece daha iyi göreceğiz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Muslera
Kaan-caldara-marcao-fabra
Paulinho
Douglas costa-gedson-tekşeria
Halil-kerem

Ne dion mason takıma

Şahane olmadımı yaw

Teixera araplara gider adama 5 milyonluk teklif gitmis trden kimse vermez

Douglas costa yasiyormu?

Halil kerem cift forvet olmaz
Paulinhoda 6 noda yazik

sağ beki yerli yapsak keşke
Maalesef yerli bek kolay kolay çıkaramıyoruz reis, Zeki Çelik ve Mert Müldür için çok çok geç, mesela Rıdvan Beşiktaş 'ın oyuncusu onu da geçiyorum Umut Meraş var 2. sol beki olabilir mi bu takımın ? neden olmasın ama elde Taşdemir ve Ömer Bayram 'a üçer senelik sözleşme verdik maalesef ilk 11 düzeyi için ne kadar yeterli ? bence bayağı uzakta şu anda

Sonra Antalya 'da Bünyamin var gerçekten potansiyelli olduğuna inandığım ama mesele şu ki 2 senedir sürekli oynuyor takımında sağ bek olsun defansif orta saha olsun hatta orta sahanın sağında ve ortasında oynadığı maçlar bile oldu çok yönlü bir oyuncu. Yabancı sınırlaması çıkmadan önce bile Antalya 'nın Bünyamin 'in hak ettiğinden çok yüksek bonservis talebi olacağını düşünüyordum şimdi yabancı sınırlaması ile birlikte belki de fiyatı ikiye katlanmıştır

Bir de o kadar pis bir futbol ortamımız var ki biz Bünyamin 'e talip olsak Fenerbahçe 123135. sağ bek olarak talip olur Beşiktaş araya girer ne bileyim Trabzon 'lu "bazıları" yöneticileri telefonla arar transferi bitirirler filan

O yüzden yerli oyuncu transferlerin Emre Kılınç 'da olduğu gibi sözleşme bitiminde yapılmasını isterim. Mesela Salih Uçan 'ı elden kaçırmamak gerekiyordu veya önümüzdeki sezonun sonunda Halil Akbunar & Abdülkadir Ömür & Doğan Alemdar & Abdülkerim Bardakci & Atakan Cankaya & Emre Demir gibi oyuncuların sözleşmeleri bitiyor bence bir şekilde yerli oyuncu havuzunu oluşturmak için bu transferlerin peşine düşmek gerekiyor

Delik deşik ederler renktaş abooo fark yemememiz için her maç en az 3 tane atmamız lazım
Futboldan anlamıyorsun ahmet

Gözlerini kapat ve şu takımı tt arenanın yenilenmiş çimlerinde,50bin taraftarla,hafif yağmurun çiselediği bir maçta hayal et

Sonra skoru yaz

Futboldan anlamıyorsun ahmet

Gözlerini kapat ve şu takımı tt arenanın yenilenmiş çimlerinde,50bin taraftarla,hafif yağmurun çiselediği bir maçta hayal et

Sonra skoru yaz
deplasman sıkıntı üstelik mohammed yok mohammed'in olmadığı bir kadro benim için yok hükmündedir

Kimse zaten buraya kapak atacagindan bahsetmiyor ki bu ogrencilerin

Olay tamamen prensip meselesi

Onlar ogrencilerini sinavsiz yollayacak burada ki insanlarin hakkini yiyecekler, sonucta bir kontenjan var
Yahu kaç kişi gelip de burada okuyacak, Katar' ın altı üstü kaç nüfusu var zaten?..Bununla prensip filan da bozulmaz merak etme...

Bir tıp doktoru olarak, sırf T.C. vatandaşlığından başka ikinci bir ülkenin vatandaşı diye, sadece matematik sınavıyla Tıp ve diğer fakültelere girebilenler çok daha fazla kanıma dokunuyor mesela...

Teixera araplara gider adama 5 milyonluk teklif gitmis trden kimse vermez

Douglas costa yasiyormu?

Halil kerem cift forvet olmaz
Paulinhoda 6 noda yazik
La bırak

Bjkyle adı geçiyo adamın nereye gelmiyo

Costa yaşıyo bende öldü sanmıştım juvedeymiş hala piyasası 6ya düşmüş

Halille keremde rakibi bayıltacak ikili sürekli hücum hücum

Pau şart değil diri bir leminada olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt