- 13 Ekim 2014
- 109.819
- 59.129
- 4.708
Hirb sakatlaniyor paso istetasdemir sakatlanmassa bencede goturur yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hirb sakatlaniyor paso istetasdemir sakatlanmassa bencede goturur yani
benişm gözümde de sıfır sevmiyorum katarlıları ve ona ait ne varsaNe kadar aciklasana![]()
Leipzigin bu sene zagrebden aldığı gvardiol var hırvat solbekSol beke Saracchi'den daha iyisi gelmeyecek. Bunu bilerek kabullenerek yeni transferi değerlendirin.
Sakatlık sorunu olmasa Saracchi'yi hoca bırakmazdı.
Paulinho her takımda oynar aşırı teknik bir oyuncu underrated tabirine çok uyuyor Barça pjanice dünya para verdi paulinhonun çeyreği olamadıHerif çinde 125 maç 58 gol 22 asistle oynamış.
Leipzigin bu sene zagrebden aldığı gvardiol var hırvat solbek
Onu kiralasak keşke
Değerli dostum Doha'dan sonra Qatar Airways'in en büyük transit limanı Türkiye'dir. Günlük sefer sayısı az da değildir. Istanbul Ankara ve Antalya direkt olmak üzere THY bağlantılı 166 noktaya uçuş gerçekleştiriyor. THY ve Emirates sonrası Türkiye'de CIP LOUNGE olan tek firmadır ayrıca Hotel ve transit uçuş hizmetleri bile veriyorlar. Ayrıca THY borca batık diye kim söyledi? Murat Herdem okuyup THY borçlu demek çok saçma yahu. Global manada American Airlines Lufthansa Qantas Sinagapur Emirates ve Britishle birlikte en büyük hava yolu şirketi o borç gözükende yapılan uçak yatırımlarıdır. Filoyu gençleştirme ve büyütme tam gaz gidiyor. Pandemi döneminde THY'nin yanına yaklaşan yok uluslararası uçuşlarda.
Kadro yapPaulinho her takımda oynar aşırı teknik bir oyuncu underrated tabirine çok uyuyor Barça pjanice dünya para verdi paulinhonun çeyreği olamadı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet stoper orjinli ama 5 dakka izledim ayağı müthiş gibiydi,soğukkanlı,pasları isabetli,boyuda varO biraz bildiğim kadarıyla stoper çıkışlı sol beklerden.
Turnuvada ilk maçta falan izledim ama bence sol bek pozisyonu için düz bir adam.
Muslera-yedlin-kaan-marcao-emre tasdemir-flo-gedson-paulinho-Baris alper-Adam ounas-MomoKadro yap
3 yerlili
Barış alper skills izledim beğenmedim pekMuslera-yedlin-kaan-marcao-emre tasdemir-flo-gedson-paulinho-Baris alper-Adam ounas-Momo
Baştan seninle küçük bir tartıştık renktas ama yorumlarını futbolla alakalı olanlardan söz ediyorum çok beğenerek okuyorumIsmi gecenlerde bize en uygun adam paulinho o bolgeye turk ligine uygun
Hem guclu hem skorer 433de gedson ile birlikte ortaicte iyi oynar
rengim taşdemir nedir yapma gözünü sevimMuslera-yedlin-kaan-marcao-emre tasdemir-flo-gedson-paulinho-Baris alper-Adam ounas-Momo
Linç yiyecek bir şey yok renktas seyir zevki bu ama parada yok bu kadar yüksek bonservisli oyuncular için morutan çok pahalı bir oyuncuUlan linç edilmeyeceksem ben bu Paulinho’yu hiç sevemedim. Yaşıda cabası artı alacağı para filan derken uzak dursa daha iyi. He olurda gelirse destekleriz. Ama ben daha genç birini bekliyorum. Bu arada Hauge’yi kiralık ve zorunlu opsiyon şeklinde bağlasak muzzam olur. Bir kanatta Hauge bir kanatta Morutan. Tabii imkansıza yakın.
Evet stoper orjinli ama 5 dakka izledim ayağı müthiş gibiydi,soğukkanlı,pasları isabetli,boyuda var
Kapmışlar hemen
Baştan seninle küçük bir tartıştık renktas ama yorumlarını futbolla alakalı olanlardan söz ediyorum çok beğenerek okuyorum
Valla ne yalan söyleyeyim ben bir beklenti içindeyim. Özellikle Morutan ve Gedson ile alakalı.Linç yiyecek bir şey yok renktas seyir zevki bu ama parada yok bu kadar yüksek bonservisli oyuncular için morutan çok pahalı bir oyuncu