Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol beke Saracchi'den daha iyisi gelmeyecek. Bunu bilerek kabullenerek yeni transferi değerlendirin.

Sakatlık sorunu olmasa Saracchi'yi hoca bırakmazdı.

Değerli dostum Doha'dan sonra Qatar Airways'in en büyük transit limanı Türkiye'dir. Günlük sefer sayısı az da değildir. Istanbul Ankara ve Antalya direkt olmak üzere THY bağlantılı 166 noktaya uçuş gerçekleştiriyor. THY ve Emirates sonrası Türkiye'de CIP LOUNGE olan tek firmadır ayrıca Hotel ve transit uçuş hizmetleri bile veriyorlar. Ayrıca THY borca batık diye kim söyledi? Murat Herdem okuyup THY borçlu demek çok saçma yahu. Global manada American Airlines Lufthansa Qantas Sinagapur Emirates ve Britishle birlikte en büyük hava yolu şirketi o borç gözükende yapılan uçak yatırımlarıdır. Filoyu gençleştirme ve büyütme tam gaz gidiyor. Pandemi döneminde THY'nin yanına yaklaşan yok uluslararası uçuşlarda.

Bugun qatar ile anlasmalari okumussundur sanirim ogrencileri sinavsiz tip okuyacak :)

Satacak tek thy kaldi, alacakda belli satacakda :)

Qatarin turkiyeyi transit olarak kullanmasi cirolarina etkisi 0, % ile hesaplarsin anca musteri portfoyunda
Transit olarak kullanmasi demografik/siyasi (kiyak) uzerine

(kiyak) derken muhtemelen ucuza ikmal ve havalimani ucretindendir

Ismi gecenlerde bize en uygun adam paulinho o bolgeye turk ligine uygun

Hem guclu hem skorer 433de gedson ile birlikte ortaicte iyi oynar

levent abi güzel demişte havayolu şirketine reis izin verirmi thy varken heleki emirates olursa bizim kulübü bile kapatabilir : )

Ulan linç edilmeyeceksem ben bu Paulinho’yu hiç sevemedim. Yaşıda cabası artı alacağı para filan derken uzak dursa daha iyi. He olurda gelirse destekleriz. Ama ben daha genç birini bekliyorum. Bu arada Hauge’yi kiralık ve zorunlu opsiyon şeklinde bağlasak muzzam olur. Bir kanatta Hauge bir kanatta Morutan. Tabii imkansıza yakın.

Ulan linç edilmeyeceksem ben bu Paulinho’yu hiç sevemedim. Yaşıda cabası artı alacağı para filan derken uzak dursa daha iyi. He olurda gelirse destekleriz. Ama ben daha genç birini bekliyorum. Bu arada Hauge’yi kiralık ve zorunlu opsiyon şeklinde bağlasak muzzam olur. Bir kanatta Hauge bir kanatta Morutan. Tabii imkansıza yakın.
Linç yiyecek bir şey yok renktas seyir zevki bu ama parada yok bu kadar yüksek bonservisli oyuncular için morutan çok pahalı bir oyuncu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet stoper orjinli ama 5 dakka izledim ayağı müthiş gibiydi,soğukkanlı,pasları isabetli,boyuda var

Kapmışlar hemen

Bilmiyorum ama bana bence ancak Marcao yerine giderse düşünülebilir gibi gördüm.

Adamlar işi biliyor Dayot Upamecano'yu satar satmaz hemen yerine koydular sol ayaklı stoperi.

Müthiş bir planlama var her gidenin yeri genç kategorisinde en iyilerden biri ile dolduruluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt