Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan ile anlasmisiz kulubunu ikna etmeye calisiyormusuz

Iyi geceler

Ya her duyumcu! Bunu paylasiyor

Benim neyim eksik

Abi benim tek bildigim hauge dir

Gecen sene milana gidene kadar hoca o cocugu istemisti

Hocayi biliyorsunuz taktimi takiyor

BAE firması değil mi o

Sanmam
Bizim arkadaşlar Qatar Galatasaray'a sponsor oldu diyorlar ama bilmiyorum. Bu bahsettiğim mevzudaki elemanlar Türkiye istasyonu çalışanları eskiden bizdeydi. Hatta birisi ile beraber bir kaç kere kabin memuru iken uçmuştuk. Doğru da olabilir. Bekliyoruz bakalım. Umarım iyi para verilmiştir.

Bizim arkadaşlar Qatar Galatasaray'a sponsor oldu diyorlar ama bilmiyorum. Bu bahsettiğim mevzudaki elemanlar Türkiye istasyonu çalışanları eskiden bizdeydi. Hatta birisi ile beraber bir kaç kere kabin memuru iken uçmuştuk. Doğru da olabilir. Bekliyoruz bakalım. Umarım iyi para verilmiştir.
:think:

Kolpadan imtina edelim

Olası hava yolu sponsoru, THY’nin avrupa maçları için olduğu sponsoru da bitirir. O yüzden gelen fiyatı sixt+thy gibi düşünmek lazım

Başkanın stad+forma demesinden yola çıkarak

Neyse duyuma geleyim
Isim ekonomi uzerine isvicrede

Size olayi anlatayim duyum degilde bir dusunce diyelim

Gecen bu ilkbaharda bir bankada qatarla ilgili bir dergide atilim yapacaklari projelerden bahsediyordu isvicreli ekonomistlerin analizleri var orda olasi qatarlilarin alacagi sirketleri siralamislardi
Orda borc bataginda ki thy'nin qatara satilma olasiligindan bahsediyordu

Bugun gordum qatar ile ilgiliymis sponsor olayi qatar airways fln diyorlar
Aslinda cok sacma cunki qatar havayollarinin turkiye pazari 0 gibi birsey
Amaaaaa boyle bir fuzyon olursa acaba bizim uzerimizden halkimi alistiracaklar buna diye dusunmuyor degilim

Duyum demeyelimde baya olasilik dahilinde bir proje olabilir

Neyse duyuma geleyim
Isim ekonomi uzerine isvicrede

Size olayi anlatayim duyum degilde bir dusunce diyelim

Gecen bu ilkbaharda bir bankada qatarla ilgili bir dergide atilim yapacaklari projelerden bahsediyordu isvicreli ekonomistlerin analizleri var orda olasi qatarlilarin alacagi sirketleri siralamislardi
Orda borc bataginda ki thy'nin qatara satilma olasiligindan bahsediyordu

Bugun gordum qatar ile ilgiliymis sponsor olayi qatar airways fln diyorlar
Aslinda cok sacma cunki qatar havayollarinin turkiye pazari 0 gibi birsey
Amaaaaa boyle bir fuzyon olursa acaba bizim uzerimizden halkimi alistiracaklar buna diye dusunmuyor degilim

Duyum demeyelimde baya olasilik dahilinde bir proje olabilir

?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt