- 1 Mayıs 2018
- 58.640
- 49.420
- 3.873
Florentino gedson paulinho orta sahası mı kuruyoruz
evet ama ruyamizda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Florentino gedson paulinho orta sahası mı kuruyoruz
Kaan Ayhan ile anlasmisiz kulubunu ikna etmeye calisiyormusuz
Iyi geceler
Kaan Ayhan ile anlasmisiz kulubunu ikna etmeye calisiyormusuz
Iyi geceler
Kaan Ayhan Tamam, Sıra Sassuolo’da
G.Saray, İtalya’da oynayan milli futbolcuyu kiralama yolunda büyük yol kat etti. Kaan’ın “Kulübümle anlaşırsanız benim için yeterli” diyerek Galatasaray’a gelmeye hazır olduğu belirtildi. Yönetim de şimdi Sassuolo’lu mevkidaşlarıyla anlaşmaya çalışacak. Yeni sezon öncesi Göztepe’den Alpaslan...www.gscimbom.com
BAE firması değil mi oEmirates olabilir Adminim![]()
kokusunu mu aldın?
Akbaba gibi diyorsun 25 nde de 35 nde de aynı. sap gibiBazi ozel herifler vardır, yaşı pek fazla önem arz etmez. Paulinho bunlardan biri komisyoncu. Hele ki böyle amatör ligde muthis islere imza atabilir.
Bizim arkadaşlar Qatar Galatasaray'a sponsor oldu diyorlar ama bilmiyorum. Bu bahsettiğim mevzudaki elemanlar Türkiye istasyonu çalışanları eskiden bizdeydi. Hatta birisi ile beraber bir kaç kere kabin memuru iken uçmuştuk. Doğru da olabilir. Bekliyoruz bakalım. Umarım iyi para verilmiştir.BAE firması değil mi o
Sanmam
Bizim arkadaşlar Qatar Galatasaray'a sponsor oldu diyorlar ama bilmiyorum. Bu bahsettiğim mevzudaki elemanlar Türkiye istasyonu çalışanları eskiden bizdeydi. Hatta birisi ile beraber bir kaç kere kabin memuru iken uçmuştuk. Doğru da olabilir. Bekliyoruz bakalım. Umarım iyi para verilmiştir.

Bizim arkadaşlar Qatar Galatasaray'a sponsor oldu diyorlar ama bilmiyorum. Bu bahsettiğim mevzudaki elemanlar Türkiye istasyonu çalışanları eskiden bizdeydi. Hatta birisi ile beraber bir kaç kere kabin memuru iken uçmuştuk. Doğru da olabilir. Bekliyoruz bakalım. Umarım iyi para verilmiştir.
Akbaba gibi diyorsun 25 nde de 35 nde de aynı. sap gibi
Neyse duyuma geleyim
Isim ekonomi uzerine isvicrede
Size olayi anlatayim duyum degilde bir dusunce diyelim
Gecen bu ilkbaharda bir bankada qatarla ilgili bir dergide atilim yapacaklari projelerden bahsediyordu isvicreli ekonomistlerin analizleri var orda olasi qatarlilarin alacagi sirketleri siralamislardi
Orda borc bataginda ki thy'nin qatara satilma olasiligindan bahsediyordu
Bugun gordum qatar ile ilgiliymis sponsor olayi qatar airways fln diyorlar
Aslinda cok sacma cunki qatar havayollarinin turkiye pazari 0 gibi birsey
Amaaaaa boyle bir fuzyon olursa acaba bizim uzerimizden halkimi alistiracaklar buna diye dusunmuyor degilim
Duyum demeyelimde baya olasilik dahilinde bir proje olabilir
O çamaşır leğeni de teşrif etmişler.Kolpadan imtina edelim