Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimden dışarı transferle ilgili bilgi sizacagini düşünmüyorum.Hic adı geçmeyen bir adam gelebilir

Barışla ilgili hangi platformda yorum görsem topsuz oyunda iyi bitiriciligi iyi vs şeklinde.. bizim taraftarın tümünün fikir birliği etmesi ilginç geliyor örneği yok geçmişte muhtemelen belli başlı izleyen kişilerin yorumlarını copy paste yapıyor millet.. Her yerde de birebir aynı cümleler yazar mı arkadaş ?

evet

Ataberk Dadakdenizin ismi de bizle geçiyor Terim istiyormuş
Onu da övüyorlar geçmişte muhammedi de çok övüyorlardı. Ben lige çıktığım ilk sene tecrübeli bir kaleci oynatmaya çalışırdım. Ha irfancan altay gibi yeteneğine cidden güvendiğin isimler varsa iş başka. Uzun lafın kısası Ertaç'ı alın rahat edin :D

Yoo daha bu ilk hikayem valla😁
Senin özelinde demiyorum, genel olarak her yönetim değiştiğinde bu söylenir. Ama sadece isim uçurulan kişiler değişir.
Dursun döneminde Ali Naci-Nevzat, M. Cengiz döneminde Rodop, bu dönemin muhabiri kim olacak onu da yakında öğreniriz.

Onu da övüyorlar geçmişte muhammedi de çok övüyorlardı. Ben lige çıktığım ilk sene tecrübeli bir kaleci oynatmaya çalışırdım. Ha irfancan altay gibi yeteneğine cidden güvendiğin isimler varsa iş başka. Uzun lafın kısası Ertaç'ı alın rahat edin :D
Muhammed olmazsa Begovic :D

Geçen sene biri yazıyordu alt yapıdaki çocukların çelimsiz olma sebebi et öğünlerinin az olmasi diye. Katılıyorum şahsen şimdi baktıkça. Ula hiç mi izbandut gibi çocuk çıkmaz. Hobbitspor gibiyiz
Hatta şöyle söyleyeyim, Avrupa kulüplerine göre daha fazla efor sarf edip daha fazla çalışıp daha az besleniyorlar.O yüzden gelişim çağında aradaki fiziksel fark inanılmaz açılıyor.Önce alt yapıda çalışma, beslenme, gelişmiş, psikoloji gibi alanlarda iyi yetişmiş antrenör bulmak gerekiyor.Öyleki bu isimlerin Türkiye'yi de bilmesi gerekiyor.Çunku tüm planlamaları Türkiye'deki eğitim, ulaşım ve ekonomik şartlara göre belirlemesi gerekiyor.Çikmaz bir sokak gibi bu altyapı ve gelişim olayı.Sadece tesis yapmak ile olmuyor.En önemli şey planlama.Altiordu dışında bu planlamayı yapan kulüp yok.Fiziksel ve zihinsel gelişim gösteren oyuncuların genelde oradan çıkması tesadüfi değil.Biz de yeni yönetimden böyle bir planlama bekliyoruz, inşallah olur.

Senin özelinde demiyorum, genel olarak her yönetim değiştiğinde bu söylenir. Ama sadece isim uçurulan kişiler değişir.
Dursun döneminde Ali Naci-Nevzat, M. Cengiz döneminde Rodop, bu dönemin muhabiri kim olacak onu da yakında öğreniriz.

haluk baya yalakalık yapıyor seçim öncesinden beri hem başkana hem hocaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt