Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(n)🕺
resim_2021-07-01_004754.png

Adsız..png

dünyanın en bayık takımı olan ekibimize pili bitik adam gelmesin artık

gençlik enerjisine ihtiyacımız var.

Hatta şöyle söyleyeyim, Avrupa kulüplerine göre daha fazla efor sarf edip daha fazla çalışıp daha az besleniyorlar.O yüzden gelişim çağında aradaki fiziksel fark inanılmaz açılıyor.Önce alt yapıda çalışma, beslenme, gelişmiş, psikoloji gibi alanlarda iyi yetişmiş antrenör bulmak gerekiyor.Öyleki bu isimlerin Türkiye'yi de bilmesi gerekiyor.Çunku tüm planlamaları Türkiye'deki eğitim, ulaşım ve ekonomik şartlara göre belirlemesi gerekiyor.Çikmaz bir sokak gibi bu altyapı ve gelişim olayı.Sadece tesis yapmak ile olmuyor.En önemli şey planlama.Altiordu dışında bu planlamayı yapan kulüp yok.Fiziksel ve zihinsel gelişim gösteren oyuncuların genelde oradan çıkması tesadüfi değil.Biz de yeni yönetimden böyle bir planlama bekliyoruz, inşallah olur.
Alt yapıya giden çocukların çoğunun ailesinin durumu kötü. Bu sebeple beslenmenin kötü olduğundan bahsetmisti geçen sene biri. Tamamen katılıyorum.

reis bu arada ben sizin yerinizde olsam adanadan ozegovic'i yedek santrafor için alırdım. Adana size topçu verir mi bilmem ama o herif yeni jahovic olabilir.
Verirler de Pa Dibba var oraya bir yerli alternatif daha alınıp kaliteli bir golcü gelecek. Ozegovic de 1.ligde şampiyonluğun favorilerinden birine gidecek sanırım yav. Samsun olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt