- 4 Ağustos 2009
- 92.569
- 74.700
- 5.358
O hikaye. Petkovici fransayi eleyince açıklayamamışlar.Gündüz baska bi isim vardı yalan mı oldu o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O hikaye. Petkovici fransayi eleyince açıklayamamışlar.Gündüz baska bi isim vardı yalan mı oldu o
O hikaye. Petkovici fransayi eleyince açıklayamamışlar.
6dk sonra messi boşa düşüyor
Evet sıkıntılı bir tercih oldu. Seferovici de getirir.iyi hoca
reis bu arada ben sizin yerinizde olsam adanadan ozegovic'i yedek santrafor için alırdım. Adana size topçu verir mi bilmem ama o herif yeni jahovic olabilir.Muhammed olmazsa Begovic![]()
Banane yav ADS'yi takip etmem bile. Alt tarafı memleketimin takımı.Bu herifin tipini görmekten gına geldi. Bize gelmesinde ona bile razıyım. @Can BÜYÜK düsünsün
Evet sıkıntılı bir tercih oldu. Seferovici de getirir.
Salay 40 milyona lecceye gider.sanmıyorum
o kadar para çıkaramazlar
REZİLLİK!!
o oyun zekası aynı olsun dediğin adamın bozduğu ofsayt yüzünden gol yemiştik febeden.Cesar prates bence tam bir zeka özürlüydüCesar pratesin oyun zekası ve tekniği olan versiyonu lazım
Alt yapıya giden çocukların çoğunun ailesinin durumu kötü. Bu sebeple beslenmenin kötü olduğundan bahsetmisti geçen sene biri. Tamamen katılıyorum.Hatta şöyle söyleyeyim, Avrupa kulüplerine göre daha fazla efor sarf edip daha fazla çalışıp daha az besleniyorlar.O yüzden gelişim çağında aradaki fiziksel fark inanılmaz açılıyor.Önce alt yapıda çalışma, beslenme, gelişmiş, psikoloji gibi alanlarda iyi yetişmiş antrenör bulmak gerekiyor.Öyleki bu isimlerin Türkiye'yi de bilmesi gerekiyor.Çunku tüm planlamaları Türkiye'deki eğitim, ulaşım ve ekonomik şartlara göre belirlemesi gerekiyor.Çikmaz bir sokak gibi bu altyapı ve gelişim olayı.Sadece tesis yapmak ile olmuyor.En önemli şey planlama.Altiordu dışında bu planlamayı yapan kulüp yok.Fiziksel ve zihinsel gelişim gösteren oyuncuların genelde oradan çıkması tesadüfi değil.Biz de yeni yönetimden böyle bir planlama bekliyoruz, inşallah olur.
Celil'in bonservisine ek biraz para verip alabilirdik. Herifler İrfan'ı göztepeye satıp gelen parayla Celil'i aldılarİrfan Can Eğribayat camiamıza kazandırılmalıdır.
Off topçulara bakwassermandan düşe düşe bize bu çöp mü düştü yani
Ekli dosyayı görüntüle 128640
Verirler de Pa Dibba var oraya bir yerli alternatif daha alınıp kaliteli bir golcü gelecek. Ozegovic de 1.ligde şampiyonluğun favorilerinden birine gidecek sanırım yav. Samsun olabilirreis bu arada ben sizin yerinizde olsam adanadan ozegovic'i yedek santrafor için alırdım. Adana size topçu verir mi bilmem ama o herif yeni jahovic olabilir.