- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Transferleri yine yonetim mi yapiyor kafasina gore bumutYine 30 yaşında bek.Hangi mevkide genç oyuncu istersin deseler, direk bek derim.Bunlar gidip 30luk adamları alıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transferleri yine yonetim mi yapiyor kafasina gore bumutYine 30 yaşında bek.Hangi mevkide genç oyuncu istersin deseler, direk bek derim.Bunlar gidip 30luk adamları alıyorlar.
Belhanda başkanla karşılıklı takipleşti bu konuda başka bir detay yok. 1 m euro maaş diye duymuştum 2 hafta önce arttı mı azaldı mı son durumu bilmiyorum@Göktuğ Demirbağ ads hakkında son gelişmeleri alalım üstat
Bir daha dünyaya gelirsem büyüyünce sol bek olacağım.basında gören sol beklerin hiçbiri bizi tatmin etmez hele tempo olarak. böyle isimler geleceğine saracchi kalsa bari.
Belhanda başkanla karşılıklı takipleşti bu konuda başka bir detay yok. 1 m euro maaş diye duymuştum 2 hafta önce arttı mı azaldı mı son durumu bilmiyorum
Muhammed Şengezer ve Yunus Akgün için talep var. Hoca Yunusu Psv maçlarından sonra gönderir diye düşünüyorum.
Sağ bek için Az ile sözleşmesi biten Svensson listede Beşiktaşa bu oyuncunun peşindeymiş Rosier konusu karışık oyuncu da bjkyi daha fazla bekler mi bilmiyorum.
Transferleri yine yonetim mi yapiyor kafasina gore bumut
Madem 1. Takimda oynayacak potansiyel yok ağır yavaş vs ozaman almasinlar aga paf takima..Maalesef hak edenler yetenekli olanlarin cogu alt yapilara giremiyorlarPaftan çıkan gençlerde genelde kısa ve ağır isimler. Yunus , Ali Yavuz falan.Aşırı yavaşlar ya , kim bu fetişe sahip acaba
Kerem var kanatta .bir suru adam var psv macinda oynamayacak adam icin kasmak sacmayerli genco yok reis olanı da fbjkye kaptırmamak lazım.
Kolpa cunku siz de tasimayinRodop'u artık kimse ciddiye almıyor sanırım. İtalya'da bir orta saha bakılıyor dedi. 4m istiyorlarmış felan...
Godiva cikolata sever misinYönetime sadece laf etmedim ki.Hoca da suçlu
Sakatlık sorunu olmasa Muhammed hepsinden daha iyi kaleci yav bakalım yedek olarak Ferhat Kaplan geldi de içime sinmedi o. Bizim Okan Kocuk da Giresuna gitti Okan+ yabancı kaleci de yapılabilirdiMaceraya hiç gerek yok. Sizin yerinizde olsam malatyadan ertaç ya da antepden günay'ı almaya çalışırdım. Kalenin şakası olmaz.
Yunus'u as kadro için mi düşünüyorlar ?