Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Göktuğ Demirbağ ads hakkında son gelişmeleri alalım üstat
Belhanda başkanla karşılıklı takipleşti bu konuda başka bir detay yok. 1 m euro maaş diye duymuştum 2 hafta önce arttı mı azaldı mı son durumu bilmiyorum

Muhammed Şengezer ve Yunus Akgün için talep var. Hoca Yunusu Psv maçlarından sonra gönderir diye düşünüyorum.

Sağ bek için Az ile sözleşmesi biten Svensson listede Beşiktaşa bu oyuncunun peşindeymiş Rosier konusu karışık oyuncu da bjkyi daha fazla bekler mi bilmiyorum.

Geçen sene biri yazıyordu alt yapıdaki çocukların çelimsiz olma sebebi et öğünlerinin az olmasi diye. Katılıyorum şahsen şimdi baktıkça. Ula hiç mi izbandut gibi çocuk çıkmaz. Hobbitspor gibiyiz

Belhanda başkanla karşılıklı takipleşti bu konuda başka bir detay yok. 1 m euro maaş diye duymuştum 2 hafta önce arttı mı azaldı mı son durumu bilmiyorum

Muhammed Şengezer ve Yunus Akgün için talep var. Hoca Yunusu Psv maçlarından sonra gönderir diye düşünüyorum.

Sağ bek için Az ile sözleşmesi biten Svensson listede Beşiktaşa bu oyuncunun peşindeymiş Rosier konusu karışık oyuncu da bjkyi daha fazla bekler mi bilmiyorum.

Maceraya hiç gerek yok. Sizin yerinizde olsam malatyadan ertaç ya da antepden günay'ı almaya çalışırdım. Kalenin şakası olmaz.

Yunus'u as kadro için mi düşünüyorlar ?

Paftan çıkan gençlerde genelde kısa ve ağır isimler. Yunus , Ali Yavuz falan.Aşırı yavaşlar ya , kim bu fetişe sahip acaba
Madem 1. Takimda oynayacak potansiyel yok ağır yavaş vs ozaman almasinlar aga paf takima..Maalesef hak edenler yetenekli olanlarin cogu alt yapilara giremiyorlar

benfica nın galasevgisi kimdi biri atsın. bizim habercilerin hepsi ondan araklıyor madem onu takip edelim.

Ismi gecenleri gordukce kadro gecen seneden kotu ve yasli olacak gibi.
Psv maci listesine 1 hafta kaldi canlar burak elmas yonetimi icin caliyor.

Maceraya hiç gerek yok. Sizin yerinizde olsam malatyadan ertaç ya da antepden günay'ı almaya çalışırdım. Kalenin şakası olmaz.

Yunus'u as kadro için mi düşünüyorlar ?
Sakatlık sorunu olmasa Muhammed hepsinden daha iyi kaleci yav bakalım yedek olarak Ferhat Kaplan geldi de içime sinmedi o. Bizim Okan Kocuk da Giresuna gitti Okan+ yabancı kaleci de yapılabilirdi

Şu anlık 11 oyuncusu olarak değil ama performansı iyi olursa direkt 11de de başlar bence. taraftar onu sevdi o da burayı sevdi ülke içinde bir yere giderse o ADS olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt