- 6 Eylül 2014
- 95.511
- 65.984
- 4.608
Ona göre hocalar verilmeli başlarına amatörce iş yapilmamali.Hoca da bir zahmet oyuncuların performansını yukarıya çıkarmaya çalışsın. Geçen yıl bir çok adam potansiyelini sahaya yansıtamadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona göre hocalar verilmeli başlarına amatörce iş yapilmamali.Hoca da bir zahmet oyuncuların performansını yukarıya çıkarmaya çalışsın. Geçen yıl bir çok adam potansiyelini sahaya yansıtamadı.
İstersen senin fotoyu koyayım rengoProfilindeki cocuk bana benziyor.Bulmussun bana benzeyen birini gene.
Kerem 'i Barış 'ı beğenmedleri formumuzda herkes ideal 11 'ini yazarken Yedlin 'i yazıyor çok ilginçBarış gibi kerem gibi genç kardeşlerimizi neden kimse beğenmiyor
yabancı seviciliğe son!!!
Marcao geçtiğimiz seneye göre yükselişte bitirdi sezonu, Şener bile daha iyi bitirdi. Taylan desen geçen yıl 11'e bile alınmıyordu şimdi milli takım yedeklerinden biri. Halil desen son 6-7 hafta piyasa yaptı Fatih Terim sayesinde. Keza Gedson da futbola döndü. Bunları da görmek gerek.Hoca da bir zahmet oyuncuların performansını yukarıya çıkarmaya çalışsın. Geçen yıl bir çok adam potansiyelini sahaya yansıtamadı.
katılıyorum. Fizik gücünü yukseltmesi kendine bağlı. cristiano ronaldo da cılız birseydi sonra ne hale geldi gorduk. Baya iyi yetenekBu çocuk 16 yaşında 17 olacak yeni fizik dediğin güzel.bir çalışma programıyla her türlü gelişir ayrıca ayak gücü bacak kas gücü sağlam olduğu topu duran toplarda kaldırma oranında belli oluyor çok yetenekli
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallai yav öyle vasatları oynatacağıma 1000 tane böyle genç oynatırım daha iyiKerem 'i Barış 'ı beğenmedleri formumuzda herkes ideal 11 'ini yazarken Yedlin 'i yazıyor çok ilginç
gündemi sarsacak yeni bilgiler vermiş yine
emre kaplandan da açıklama var mı
Şener ile niye uzatmadık yav yedlinden yeğdirMarcao geçtiğimiz seneye göre yükselişte bitirdi sezonu, Şener bile daha iyi bitirdi. Taylan desen geçen yıl 11'e bile alınmıyordu şimdi milli takım yedeklerinden biri. Halil desen son 6-7 hafta piyasa yaptı Fatih Terim sayesinde. Keza Gedson da futbola döndü. Bunları da görmek gerek.
O fener için geçerli Basketbolda da yapıyorlarViscaya Basak türk vatandasligi niye cikartmadi? Eskiden 5 sene sonra hakkin olmuyormuydu? Aynisi bizim Muslera icinde gecerli
Kapacak alınacaksa alınsın. İlla takımda kalmasına gerek yok kiralanır bir Süper Lig kulübüne. Önemli bir potansiyel. City nasıl 50 tane adam alıp 40'ını kiralıyorsa biz de yapabiliriz. İleride faydası olacak.G.tumuze mi sokacaz olm o kdr kanat oyuncusunu. Onyekuru da gelecek muht.
Yunusta var bizde bu sene rotasyonda kalmalı sağ kanat için
Emre T,Omer,Omar,Calkao,Feg.kadrodan 5 kişiyi yollama şansın olsa kimleri yollardın
o sene bu sene
Savaşa saç ekimi yapmak istiyorum.Adam boşta zaten, bunlara gazeteci diyorlar
![]()
Paulinho - Oyuncu profili
Paulinho ➤ Brezilya'den eski futbolcu ➤ Merkez Orta Saha ➤ Son kulüp: SC Corinthians ➤ * 25 Tem 1988, São Paulo, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr