Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paulinho + kaan da paylasirmisin
Paulinho.webp
kaan.webp
gedson.webp
florentino.webp
berg.webp

Paulinho cok kalite dogru ama avrupada en iyi takimlarda oynamis donmus cine gelmis 33 yasina burda ne kadar kasar bilemedim ismi ronaldo degilse o yasta hic bir oyuncu gelmesin
Ben Paulinhonun karakterli ve hırslı bir adam olduğunu düşünüyorum.
Salacağını düşünmüyorum.
Tabiki sözleşme detayları önemli. uygun maliyetle olursa iyi olur. Maliyeti yüksek olursa hiç gerek yok.

Polinyonun yillik 3mden 2 yıllığına gelmesi uygundur. 3 yıl falan vermezler ins.
2+1 de olur en kötü. Son senenin opsiyonu bizim elimizde olsun ki performansı azalırsa dehlenir. Yoksa olay yaşta değil yani. Ronaldo da kaç yaşına geldi ama oynuyor yani. Kendine nasıl bakacak bizde kaldığı iki senede o önemli. Ona göre 1 yıllık daha sözleşme alır. Ama 3 senelik sözleşme olmasın. İkinci bir Babel saçmalığı yaşamayalım.

Ben gideyim burak elmas ve fatih terim videosu izleyim

Aklımda kalan ve adı bizimle geçen gençlerin fm21 profilleri:
Burak İnce muazzam, hani fm profili kadar gerçekte de potansiyelli bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Eğer fiziksel gelişimini ve maç içindeki devamlılığını sağlayabilirse son yıllarda yaptığımız en akıllıca yerli transferi olabilir. Hani şu haliyle bile A takımda Burak İnce kadar teknik bir orta saha oyuncumuz yok

Hani gelsin 17 yaşında duran topları devredelim o kadar net bir duran top becerisi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt