Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.596
- 104.476
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bir planlamayla doğru oyuncuları almazsak her sene 8-10 transfer yapmak çok normal.Her sene bir kulüp düşünün devre arası sezon sonu hep ortalama 8 transfer yapar bunu. Adı GALATASARAY kulübüdür.
GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizi umutlandiriyorsun. Hayallerimizle oynama sergenEvet.gedson ve florentinoyla beraber alinacak
nasıl yapmışım ustadProfil resmini tekrar benim fotograf yapmissin?
Mümin topcular lazım tabiStoper önerim Abdul Mumin
Ben Paulinhonun karakterli ve hırslı bir adam olduğunu düşünüyorum.Paulinho cok kalite dogru ama avrupada en iyi takimlarda oynamis donmus cine gelmis 33 yasina burda ne kadar kasar bilemedim ismi ronaldo degilse o yasta hic bir oyuncu gelmesin
2+1 de olur en kötü. Son senenin opsiyonu bizim elimizde olsun ki performansı azalırsa dehlenir. Yoksa olay yaşta değil yani. Ronaldo da kaç yaşına geldi ama oynuyor yani. Kendine nasıl bakacak bizde kaldığı iki senede o önemli. Ona göre 1 yıllık daha sözleşme alır. Ama 3 senelik sözleşme olmasın. İkinci bir Babel saçmalığı yaşamayalım.Polinyonun yillik 3mden 2 yıllığına gelmesi uygundur. 3 yıl falan vermezler ins.
Morutan da rica etsem?
hakan abi kim@Musap Aydinli
Seninki gecen Sezon gelemedi, geliyor bu sezon bak!
Burak Inceyi‘de alabililerde acayip olur.
Hadi Hakan Abi yap birseyler , getir bize cocugu!
Profilindeki cocuk bana benziyor.Bulmussun bana benzeyen birini gene.nasıl yapmışım ustad
kadrodan 5 kişiyi yollama şansın olsa kimleri yollardınProfilindeki cocuk bana benziyor.Bulmussun bana benzeyen birini gene.
Burak İnce muazzam, hani fm profili kadar gerçekte de potansiyelli bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Eğer fiziksel gelişimini ve maç içindeki devamlılığını sağlayabilirse son yıllarda yaptığımız en akıllıca yerli transferi olabilir. Hani şu haliyle bile A takımda Burak İnce kadar teknik bir orta saha oyuncumuz yokAklımda kalan ve adı bizimle geçen gençlerin fm21 profilleri:
1 sezon rötarli olsada en iyi zsmanda geldi@Musap Aydinli
Seninki gecen Sezon gelemedi, geliyor bu sezon bak!
Burak Inceyi‘de alabililerde acayip olur.
Hadi Hakan Abi yap birseyler , getir bize cocugu!