- 1 Ocak 2011
- 15.619
- 10.543
- 1.838
Koy ama, o fotografla milflerle basimi belaya sokma yeterİstersen senin fotoyu koyayım rengo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koy ama, o fotografla milflerle basimi belaya sokma yeterİstersen senin fotoyu koyayım rengo
Bir de 8 yabancı üstünden konuşuyoruz da biz şu anda önümüzdeki yıllarda yabancı sınırı sürekli azalarak devam edecek, şimdi 3 yerli ile sahaya çıkarken önümüzdeki yıllarda doğrudan ilk 11 düzeyinde oynayacak 5 tane yerli oyuncumuz olması lazımVallai yav öyle vasatları oynatacağıma 1000 tane böyle genç oynatırım daha iyi
Burada genel olarak bu genç kardeşlerimizin alınmasına kimse sesini çıkarmaz. Hatta gelişimini tamamlamış yerli çöplerin yerine bu tarz adamların alınmasını hep savunmuşumdur.Ama şıu an bizim net ilk 11 oyucularına ihtiyacımız var. Bu yüzden 1 milyonun bile gördüğümüz kadarıyla önemi çok. Bu yüzden eleştiriler var. hee para var diyorlarsa sorun yok ..Her türlü alınsın o zaman.Barış gibi kerem gibi genç kardeşlerimizi neden kimse beğenmiyor
yabancı seviciliğe son!!!
sağol rengimKoy ama, o fotografla milflerle basimi belaya sokma yeter
insanlar çift yaratilmistirİstersen senin fotoyu koyayım rengo
Sen once eksiklerini kapat sonra alirsin kiralayacak genc. Sol bek 3 orta saha sag kanat yok. Mohamed sakatlansa forvet yok. Yedlin sakatlansa sag bek yok. Stoper eksigin var. Önce bunları bi kapat.Kapacak alınacaksa alınsın. İlla takımda kalmasına gerek yok kiralanır bir Süper Lig kulübüne. Önemli bir potansiyel. City nasıl 50 tane adam alıp 40'ını kiralıyorsa biz de yapabiliriz. İleride faydası olacak.
Net 11 oyuncusu olacak yerli bulamazsın senin düşüncene göre ki öncedende dedim kerem-barış-yusuf gibi görece geç olgunlaşmış topçuların forma rekabetine ihtiyacı bu hem onlardan alıcağımız verimi arttırır hem de ben oldum havasına girmeyip gelişimlerini hızlandırırlar çok önemli bi detay bu keremin geçen sene çıktığı seviye belli neticedeBurada genel olarak bu genç kardeşlerimizin alınmasına kimse sesini çıkarmaz. Hatta gelişimini tamamlamış yerli çöplerin yerine bu tarz adamların alınmasını hep savunmuşumdur.Ama şıu an bizim net ilk 11 oyucularına ihtiyacımız var. Bu yüzden 1 milyonun bile gördüğümüz kadarıyla önemi çok. Bu yüzden eleştiriler var. hee para var diyorlarsa sorun yok ..Her türlü alınsın o zaman.
len geçinsanlar çift yaratilmistir
Fotografi degistiriyorum gecen seferki gibi aynisina gecis yapma bari.o zaman aramiz bozulur .sağol rengim
milflerle başın belaya girsin istersin bence renktasKoy ama, o fotografla milflerle basimi belaya sokma yeter
trafik mi var pardonlen geç
hangi yusufNet 11 oyuncusu olacak yerli bulamazsın senin düşüncene göre ki öncedende dedim kerem-barış-yusuf gibi görece geç olgunlaşmış topçuların forma rekabetine ihtiyacı bu hem onlardan alıcağımız verimi arttırır hem de ben oldum havasına girmeyip gelişimlerini hızlandırırlar çok önemli bi detay bu keremin geçen sene çıktığı seviye belli neticede
Yav zaten asıl şikayet edilen maliyetler maluk yk dan dolayı fahiş fiyatlar istiyolar lakin bu adamları ilerde satarsak para kazanmamamız mükün değil sonuçta falcao gibisine 5 milyon verdik halimiz ortadaBir de 8 yabancı üstünden konuşuyoruz da biz şu anda önümüzdeki yıllarda yabancı sınırı sürekli azalarak devam edecek, şimdi 3 yerli ile sahaya çıkarken önümüzdeki yıllarda doğrudan ilk 11 düzeyinde oynayacak 5 tane yerli oyuncumuz olması lazım
Bu yüzden Kerem 'in oynamasına Barış 'ın Burak İnce 'nin Bünyamin 'in transfer haberlerine karşı değilim