Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallai yav öyle vasatları oynatacağıma 1000 tane böyle genç oynatırım daha iyi
Bir de 8 yabancı üstünden konuşuyoruz da biz şu anda önümüzdeki yıllarda yabancı sınırı sürekli azalarak devam edecek, şimdi 3 yerli ile sahaya çıkarken önümüzdeki yıllarda doğrudan ilk 11 düzeyinde oynayacak 5 tane yerli oyuncumuz olması lazım

Bu yüzden Kerem 'in oynamasına Barış 'ın Burak İnce 'nin Bünyamin 'in transfer haberlerine karşı değilim

Kaan bittiyse düşer haber ajansarına

Barış gibi kerem gibi genç kardeşlerimizi neden kimse beğenmiyor

yabancı seviciliğe son!!!
Burada genel olarak bu genç kardeşlerimizin alınmasına kimse sesini çıkarmaz. Hatta gelişimini tamamlamış yerli çöplerin yerine bu tarz adamların alınmasını hep savunmuşumdur.Ama şıu an bizim net ilk 11 oyucularına ihtiyacımız var. Bu yüzden 1 milyonun bile gördüğümüz kadarıyla önemi çok. Bu yüzden eleştiriler var. hee para var diyorlarsa sorun yok ..Her türlü alınsın o zaman.

Kapacak alınacaksa alınsın. İlla takımda kalmasına gerek yok kiralanır bir Süper Lig kulübüne. Önemli bir potansiyel. City nasıl 50 tane adam alıp 40'ını kiralıyorsa biz de yapabiliriz. İleride faydası olacak.
Sen once eksiklerini kapat sonra alirsin kiralayacak genc. Sol bek 3 orta saha sag kanat yok. Mohamed sakatlansa forvet yok. Yedlin sakatlansa sag bek yok. Stoper eksigin var. Önce bunları bi kapat.

Burada genel olarak bu genç kardeşlerimizin alınmasına kimse sesini çıkarmaz. Hatta gelişimini tamamlamış yerli çöplerin yerine bu tarz adamların alınmasını hep savunmuşumdur.Ama şıu an bizim net ilk 11 oyucularına ihtiyacımız var. Bu yüzden 1 milyonun bile gördüğümüz kadarıyla önemi çok. Bu yüzden eleştiriler var. hee para var diyorlarsa sorun yok ..Her türlü alınsın o zaman.
Net 11 oyuncusu olacak yerli bulamazsın senin düşüncene göre ki öncedende dedim kerem-barış-yusuf gibi görece geç olgunlaşmış topçuların forma rekabetine ihtiyacı bu hem onlardan alıcağımız verimi arttırır hem de ben oldum havasına girmeyip gelişimlerini hızlandırırlar çok önemli bi detay bu keremin geçen sene çıktığı seviye belli neticede

S.a değerli rtaşlarım
Yeni gelişmeler var mı
Kaan'ı gördüm bir önceki sayfada 3 milyon ise müthiş olur gerçekten
Bunun dışında var mı başka haber

Net 11 oyuncusu olacak yerli bulamazsın senin düşüncene göre ki öncedende dedim kerem-barış-yusuf gibi görece geç olgunlaşmış topçuların forma rekabetine ihtiyacı bu hem onlardan alıcağımız verimi arttırır hem de ben oldum havasına girmeyip gelişimlerini hızlandırırlar çok önemli bi detay bu keremin geçen sene çıktığı seviye belli neticede
hangi yusuf

Bir de 8 yabancı üstünden konuşuyoruz da biz şu anda önümüzdeki yıllarda yabancı sınırı sürekli azalarak devam edecek, şimdi 3 yerli ile sahaya çıkarken önümüzdeki yıllarda doğrudan ilk 11 düzeyinde oynayacak 5 tane yerli oyuncumuz olması lazım

Bu yüzden Kerem 'in oynamasına Barış 'ın Burak İnce 'nin Bünyamin 'in transfer haberlerine karşı değilim
Yav zaten asıl şikayet edilen maliyetler maluk yk dan dolayı fahiş fiyatlar istiyolar lakin bu adamları ilerde satarsak para kazanmamamız mükün değil sonuçta falcao gibisine 5 milyon verdik halimiz ortada

çok ütopik ücretler olmadığı sürece alalım 11’de geliştirelim yanlarınada kaliteli yabancılarla birlikte güzel harmanlanmış bi takım oluruz

Bizim başlıca hedefimiz lille ajax olmak olmamalı şu an mümkün değil ama en azından bi slavia prag olmayı başarırsak önümüz açık olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt