Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karaktersiz ve sorunlu herif. Her gitti yerde sorun cikartiyor. Vitesse 2 kere kadro disi birakmis aldiklarindan belli. Son defasinda, 18 yasindaki oyuncuya tekme atmis ve arkasinda kaptanlari ve hocalari ile tartismis.
Karam tayfaya kafa tutarsa aklını alırlar

Yabancı Sınırı?
Fatih Terim kafayı TerimBall dediğimiz şeye takdıysa anca olabilir böyle bişey reis, onda da Bazoer ortada olur doğrudan yarım stoper yarım orta saha gibi bir rolde oynar

Tabii Kaan haricinde 2 yerli oyuncu daha yazmamız gerekiyor bana en mantıklı Taylan ve E.Kılınç ikilisi geliyor
Sl kadrosu yaptım. Halil ve Kaan var. +1 ile Ligde rotasyon yapılabilir

@Yusuf Kara yine yol gözüktü gibi buna

resim_2021-06-26_193935.webp

Terim' in 3 lü defans oynatma niyetinden bahsediliyor ya...

Marcao ve Kaan Ayhan buna çok uygun yapıda futbolcular. Bu ikisinin arasına en uygun olarak gördüğüm Kjaer gibi bir adam bakıyorum, pek kimseyi beğenemedim henüz. Maçı izlerken düşündüm de, 'gibi' si yerine üçlü oynamaya alışkın olan bizatihi kendisini transfer etmek mümkün olabilir mi acaba? İtalyan kulüpleri genelde küçülmeye gidiyorlar bu yıl, belki Milan maaş yükünden kurtulmak isterse diye...

Yakup Çınar: "Galatasaray, Barış Alper Yılmaz Keçiörengücü'ne 1.5 milyon Euro + 1 genç oyuncu verecek ve 4 yıllık sözleşme imzalanacak. 21 yaşındaki oyuncuyu Fatih Terim ısrarla istiyordu. Transfer komitesi elini hızlı tuttu ve transferi noktaladı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt