Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işıtan beyden oyuncu satışı bekliyoruz önceki rezil yönetim oyunculara teklif bile bulamiyorlardi

Keçiörenli cocuga o parayi verip Onyeye vermemek aciklanabilecek gibi degil.

O cocugu alma.demiyorum ama ona 2 falan verip onyeye 4 vermemek parayla aciklanabilecek bisey degil.

Batuhan 9 Mart 2001, BAY 23 Mayıs 2000 doğumlu...Futbolcu gelişiminde 9.5 ayın bu denli önemli olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim, iyi ki varsınız...

92li biliyordum benim hatam. 18 yaşından sonra gelişim olur ama çok az. Kastım bu. Çok takılma isimlere..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkan Kutlu’yu Gedson gibi bir adamla oynat bakalım ne oluyor. Misal,
Flo
Gedson Berkan​
Florentino’nun yerine başka birini de koyabilirsiniz. Şu üçlüden top alamazsınız. Ayrıca Berkan hantal değil kesinlikle. Tekniği bana Matiç’i anımsatıyor.

Kıyaslama gibi olmasın,hiç izlemedim belki potansiyel olarak üst düzeydir ama Manu’da Diallo’yu 21 milyon euro vermiş Atalanta’ya. Yani bazen potansiyele verirsin parayı.

transfer politikamiz maalesef bok gibi su anlik

aytac alpaslan baris hicbiri 11 oyuncusu degil

hala onyeyle fln ugrasiyoruz gecen sezon bizi yarida birakti. gedson + halili alsak büyük basari sayacagiz su durumda ama geçek sezonla farki kalmayacak kadronun. Ölü fb bile sampiyon olacakti neredeyse

Sayın Hocamıza laf edilmemesi husundaki hassasiyetin gözlerimi yaşartıyor muhterem!..300-500 binlik osuruktan transferler için bile kendisini alenen komisyonculukla itham ettiğin günler çok uzak değil nitekim :danyal: :hat:

bal tutan parmağını yalar heis
komisyon demeyelim
futbolun fıtratında olan bir husus diyerek bu konunun üstünü örtelim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt