- 18 Temmuz 2009
- 83.236
- 244.107
- 5.263
Kapacak'ın daha iyi olduğu sadece senin varsayımın.Aynı yaşta Burak kapaçak var. Bundan çok daha iyi. Ama ona da 1,5 milyon Euro ödenmez buna da.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapacak'ın daha iyi olduğu sadece senin varsayımın.Aynı yaşta Burak kapaçak var. Bundan çok daha iyi. Ama ona da 1,5 milyon Euro ödenmez buna da.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizde ki yerlileri beğenmiyorsunuz, Süper Ligden yerli alıyoruz beğenmiyorsunuz, genç yerli alıyoruz beğenmiyorsunuz
Biz kimi oynatacaz yerli kontenjanından söyleyinde bizde bilelim
Kahreden haber geldi.
Ali olmaz
Yunus 25 26 dan sonra patlar tipik bir turk topcusu gibi
Batuhan 9 Mart 2001, BAY 23 Mayıs 2000 doğumlu...Futbolcu gelişiminde 9.5 ayın bu denli önemli olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim, iyi ki varsınız...
hepsini toplasan bir topçu anca eder
Twitterdaki birtakim tayfaya gore alinmis zatenBabel ve ardadan bu saatten sonra anca okeye 4.yada floryada pasta kesici olur yani onyekuru gibi skorer bir adam o bedellere alinmali
Kele kız, yerliler uçurdu fiyatları.Keçiörenli cocuga o parayi verip Onyeye vermemek aciklanabilecek gibi degil.
O cocugu alma.demiyorum ama ona 2 falan verip onyeye 4 vermemek parayla aciklanabilecek bisey degil.
Onyekuruyuda almisiz bir takim tayfaya goreKeçiörenli cocuga o parayi verip Onyeye vermemek aciklanabilecek gibi degil.
O cocugu alma.demiyorum ama ona 2 falan verip onyeye 4 vermemek parayla aciklanabilecek bisey degil.
Sözlesme feshi icin sanirim
Kele kız, yerliler uçurdu fiyatları.
Sayın Hocamıza laf edilmemesi husundaki hassasiyetin gözlerimi yaşartıyor muhterem!..300-500 binlik osuruktan transferler için bile kendisini alenen komisyonculukla itham ettiğin günler çok uzak değil nitekim![]()
![]()