- 1 Ocak 2011
- 15.619
- 10.543
- 1.838
Sampiyonlugu en az yiyen degil en cok atan kazandi
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatalı goller yedik ama elek olmadık Semih. En az gol yiyen takımız.Bu senede Elek olduk zaten.Iyi bi tane stoper bulalim ucuzundan ama 2side soyledigim fiyatlara gitsinler.Sampiyinluk bu sene defans 4.lumuzun yaptigi basit hatalar yuzunden gitti.
Tek başına kaybettirdiği maç sayısı 3. Aşırı gevşek birisi. Emre Bel*z*ğlu’na yaptığı müdahaleler yüzünden instagram twitter tayfa bunu hala pohpohluyor![]()
Şu paylaşımdan sonra elek oldu savunmamız.
ABV Donk!
ne lafı?Tabi siz Hollandayi destekleyin, sayın tuzu kuru E.Duvar.
Yarin işyerinde lafları çekecek olan biziz he.
Bi sus be bi susBugün Hollandaspor'u destekliyoruz
neden renktaş?Yeter ulan alintilayip durmayin
Kral ben de ayni linci yiyorum. Stoperler satilip gelen parayla hucumcu almak lazim ama bizim taraftar kimseyi satmaya razi degilYeter ulan alintilayip durmayin
Bende onu diyorum.Marcao Sarac Luyinin basit hatalari olmasa sampiyonduk.Prof futbolcunun yapmayacagi kadar basit hatalar ama.Marcao ve Luyinden 20 gelsin.Kaani aldik zaten.Birini daha buluruz.Iyi olmaz mi ?Hatalı goller yedik ama elek olmadık Semih. En az gol yiyen takımız.
he seni unutmuştum ben. Galatasaray için sen öleceksin gardaş.Bi sus be bi sus
Ffp bitti diye millet gevsediKral ben de ayni linci yiyorum. Stoperler satilip gelen parayla hucumcu almak lazim ama bizim taraftar kimseyi satmaya razi degil
20 gelmez be Semih. Keşke gelse ama gelmez.Bende onu diyorum.Marcao Sarac Luyinin basit hatalari olmasa sampiyonduk.Prof futbolcunun yapmayacagi kadar basit hatalar ama.Marcao ve Luyinden 20 gelsin.Kaani aldik zaten.Birini daha buluruz.Iyi olmaz mi ?
Hollandalıların bele kuvvethe seni unutmuştum ben. Galatasaray için sen öleceksin gardaş.
Donk uyuyan bir adam. Millet saçma sapan fiziksel hareketlerine bakıp pohpohluyorlar.Tek başına kaybettirdiği maç sayısı 3. Aşırı gevşek birisi. Emre Bel*z*ğlu’na yaptığı müdahaleler yüzünden instagram twitter tayfa bunu hala pohpohluyor