Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen benim soruma neden cevap vermedim at ağızlı?
instagram.com
Musleranin yerine Altayi getirirsen benim gibi sakin biri bile tesisi basarBizim taraftar asiri romantik. Altayi getirip muslerayla sozlesme uzatmam desen tesisi basacak profilde taraftar var.
Semih mi yoksa Bünyamin mi renktaşBaya potansiyelli bir sağ bek umarım gelir Akhisar'da hücumu sekillendiren bir tarzı vardı topla arası iyi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Göreceğiz bakalım ne yapıyor. Bu herife guvenmiyorum o baskaahmet akcan : BARIŞ bu haliynen onyekurudan fazlasını yapar !!!
Paulinho için bu kadar büyük beklentiye girilmesini ben de doğru bulmuyorum, anlamıyorum ama Gustavo vol 2'den kastınız nedir? Profil olarak birbiriyle alakası olmayan iki futbolcu. Yaş, maliyet, millet gibi şeylerse ona bir şey diyemem. Gerçi Gustavo'ya sağlam bir bonservis ödemişti Fenerbahçe.paulinho bildigin luiz gustavo vol 2 insanlar ne zannediyor bu adamı cok ilginc
40 gün hamamda kalman lazım. @Emre Ersoy seni keselemeli.cenabetlik var herhalde halletmeye calisiyorum
Hocanin Imzalamasini bekleseydin renktasFatih Terim ISTIFA!!!
Allah belamızı vermiş.
Allah belamızı vermiş.
Derhal bir alman hoca diyebilir misin ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi