- 18 Mayıs 2011
- 54.466
- 58.769
- 4.613
Sirkeli su ile gusul aldim bugunAdamı mahvettin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sirkeli su ile gusul aldim bugunAdamı mahvettin
dondurma bu saatte yenmezNe yok borç mu istedik
3 lü defansı tümüyle forumun başka bir üyesinden kopya çekmişsin sanki?!...Aklın yolu bir; Kjaer olmazsa o evsafta biri
...
Belhanda' yı hiç konuşmayalım. İronisi bile mide bulandırıcı!...
3-5-2 yerine 3-4-3 daha iyi olur diye düşünüyorum ki Belhanda' yı s. edip Kerem' i sola atarsak aynı hesaba geliyor zaten...
3 lü defans oynarsak orijin bek gerekmiyor, Hysaj' ı yine de isterim...
Ben 4 lünün sol tarafını yerlilere bırakırım. E. Kılınç-Ömer-Emre Taşdemir vs...Oyuncu değişikliklerinde kaotik kombinasyon-permütasyon hesaplarına gerek kalmaz bu sayede...
valla renktaş oldum olası bir.mevkide 5 diğerinde 6 olan topçuları sevmem. Tek mevkisi olsun orda 8 olsun çok daha iyi ve alpaslanin ayağı kaandan daha iyiYarı sağbek-yarı stoper gibi oynatılırsa içinden bir canavar çıkacağına inanıyorum, ciddi söylüyorum. Yedeği de Alparslan olur, çok benzer profilde bir oyuncu zaten...
PAULİNHO
ŞHAKİRİ
EDİN VİSCA
3 LÜ paketi geldi mi?
Ya önlerine bi 10 ister bu ikili ya da Pau arkaya Gedson'un yanına pas dağıtan 8 ister
Ya önlerine bi 10 ister bu ikili ya da Pau arkaya Gedson'un yanına pas dağıtan 8 ister
Baka'yı geç trabzon takımı onun çevresine kuruyo bırakmazGedson - Florentino
Paulinho
Gedson - Paulingo
Bakasetas
Baka'yı geç trabzon takımı onun çevresine kuruyo bırakmaz
#yolda#transferlernerede
Domuzcan diyebilirmiyiz üstadBurhancan haberlerine inanan da ne bilem![]()
10 gun icinde hepsi bitecekNerde lan transferler aloo